No ja uz jim tam kdysi fouknul navrh na vraceni hlasu pri "accepted" nebo "started" odezve. I tak to bylo zamitnuto, protoze to chteji stale vracet jen pri "completed" nebo "declined"
Wow, to by me zajimalo, kde ho sakra vzali, nebot vsechny predchozi s velkou slávou spousteli do provozu a najednou se rozhodnou pro nic za nic zrovna pro bulharsko s pouze 141 hlasy ve feedbacku? Zajímavé, asi jel nejaký zamestnanec GS zodpovedný za suveníry na dovolenou v Bulharsku, jinak si to vysvetlit nemuzu
Jak vlastně jsou suvenýry přidělovány, okamžitě po navštívení kešky? Jako, ne že by mi nějak moc vadilo, že mám zatím jen 3, ale překvapilo mě, když jsem u někoho v profilu viděl tento suvenýr:
Jestli jsem to dobře pochopil, tak by ho měl dostat každý, kdo našel kešku 20.8.2011, přitom já jsem v ten den jich našel min. 10…
Že by zase další chyba systému?
A kdy jsi ty nalezy logoval? Podle me suvenyr tohoto typu prideluji tak, ze v urcitem momente probehnou databazi a prideli tomu kdo ma narok. Nejsi jediny kdo neco nedostal i kdyz mel, staci kdyz jim napises a oni to celkem rychle napravi, aspon takovou mam zkusenost.
Na nějaké urgování jim kašlu, jen jsem chtěl vědět, jak to funguje… Koukám, že pěkně blbě, tohle bych řekl že je docela nešťastný způsob - že to "občas projdou"… Logoval jsem to asi před 14-ti dny, od té doby jsem logoval i nález na Slovensku a za ten už přitom suvenýr mám…
Ten 20.8. jsem dostal a ani jsem o tom nevěděl, slovenský jsem dostal hned po zalogování první slovenské keše. To bylo opravdu online, ještě mi to někde napsalo, že ho dostávám.
Co ti není jasné? Suvenýr dostaneš za odlov keše v daném státě, zemi nebo v daný den či na dané akci…
… splnil jsi to a nemáš suvenýr, napiš na GS a oni ti ho dají.
… jinak je o tom tady už napsáno hromada a taky na wiki
Píšou, že fórum neslouží pro takové požadavky, a prosí, abychom v takovém případě psali na [email protected].
Což je tedy maličko zavalit maily, když to tak chtějí?
Nenaváděl bych k tomu, kdyby dávno neměli některé ty suvenýry hotové (jak je vidět na http://www.flickr.com/photos/geocaching_com/sets/72157627767218578). Mě se týkají jen tři nefunkční, Rakousko, Francie, Španělsko, ale myslím, že jich nefunguje více z těch zobrazených.
Jen jeden nápad. Když jsou suvenýry hotové a jsou na Flikru, což se vykašlat na to, až je GS náhodou zprovozní a přidat si je do profilu ručně? Ale GS na ně má copyright, tak nevím. Nebo si namalovat vlastní.