suvenýry

ahoj,
Mám kešky z těchto států: Rakousko, Španělsko, Slovensko, Slovinsko, Chorvatsko. A bohužel nemám na svém GC profilu ty suvenýry. Jak to??? musím mít PM učet??

O suvenýrech je tady samostatné vlákno a tam by jsi se dočetl, že:
a) z těch států mají suvenýr jen Španělsko, Slovensko a si budeš mít i Českou republiku tzn. že nemají všechny státy světa své suvenýry >> viz vlákno o suvenýrech nebo na zdejší wiki
b) dočetl by jsi se tam také, že je problém s automatickým přidělováním suvenýrů (někdy) a pak stačí napsat na GS a oni ti suvenýr přidají ručně.

uhm, tak to si o to AUT musím napsat… safraaaa

Spanelsko suvenyr zatim jeste nema.

Asi si pleteš Španělsko s Portugalskem, to má ty deštníky na pláži.

Není - http://wiki.geocaching.cz/wiki/Souvenirs

Tak pozeram ze Souvenir skupina sa nam rozrastla… je tam aj rakusko, anglicko, skotsko, svajciarsko, spanielsko, ale aj japonsko alebo staty australie…
Imgur

.. ale je to aj v GC alebo toto su len navrhy?

nub dotaz: kam poslat "stížnost" že se mi nepřidělil suvenýr? Na osobní záložce suvenýrů něco jako "report error" nevidím.

Wow, že by GS konečně něco dotahoval do konce? :smiley: Jinak asi to oficiální ještě nebude, jelikož slovensko, ještě nemá svuj obrázek aktualizovaný a já v seznamu suvenýru mám porád jen ty staré…

Jinak některé obrázky jsou vážně povedené, třeba ta jižní afrika, švýcarsko atd…

Posílal jsem přes standardní support request, hned mi odpověděla nějaká slečna. Pak asi po dvou týdnech jsem to ale musel zaurgovat, poté mi suvenýr přistál během pěti minut.
http://support.groundspeak.com/index.php?pg=request

A teda galerie je nádherná, nezbývá, než se těšit.

Hurá!
Musím říct, že některé jsou skutečně skvostné (Afrika, Británie, Španělsko, Maďarsko, Rakousko), některé zase tragické (především severské státy [snad s Výájimkou Dánska]). Každopádně je to obrovský posun k lepšímu a už se těším, až se začnou přidělovat.
Dobrá práce GS! (ano, já vím, ale chtěl jsem si tu větu zkusit napsat alespoň jednou za rok…)

Japan!!! :o

Máš to špatně, píše se to Ostrava!!!

Jinak jsem si to celé prošel a na rakousko a madarsko máme štěstí - ale třeba norsko a švédsko nechápu, to je opravdu velmi tragické…

Ti Švédští koně jsou snad tradiční záležitostí - vyrábějí se (co vím) především na jihu Švédska ze dřeva a je to takový typický suvenýr co si odtamtud lidé odvážejí. Bohužel, už dřevění mi přišli jako nepříliš pohlední a tento suvenýr to moc nevylepšil…

Cože??? :o

The reason that you did not receive a souvenir for Austria is because we do not offer them!

A co Francie? Ta má suvenýr? Jen, že jsem tam minulý týden něco odlovila, tak že bych se přihlásila:D:D:D:D

Tak pak nevím, co to na tom Flickeru je, jestli jen nějaká amatérská přehlídka jakoby suvenýrů nebo co.

:smiley: A fremen uz si píse pro suvenýr, musís vyckat, prej to budou spoustet zase postupne jak pred půl rokem, seznam vydaných suvenýru se jeste nezmenil tzn. seznam na geowiki je stále aktuálne správný…

Sedmitecka: Francie je v seznamu tech, které teprve budou (na flickru je jako jakejsik kohout)

co se všichni divíte? Nemají, nedají.
Nějaká polosoukromá galerie obrázků s tím nemá vůbec nic společného, to nejsou oficiální suvenýry.