suvernyr snezka ?

http://feedback.geocaching.com/forums/80715-souvenirs/suggestions/1351095-highest-placed-czech-cache?ref=title

co vy na to?

…já na to že nic

no jak se tu pak pomalu rozkoukávám, tak začínám zjišťovat, že pro spoustu lidí je GC spíše než o zážitcích o tom urvat co nejvíc bodů a mít v PM co nejvíc statistik, suvenýrů a jiných pi… :expressionless:

to aston: A nemáš úpal panáčku? :wink:

altair: a on ti nejak skodi, ze chce mit obrazek v profilu? :o

no nahodou pokud by ty suvenyry mely fungovat, tak je to celkem dobry napad. rozhodne zajimavejsi, nez statni kraje. :wink:

Dain a Olik: samozřejmě, že neškodí. jen jsem vyslovil svůj názor, za který budu jak jsem čekal kamenován :wink:

Lidi neblázněte. Buďme rádi, že máme aspoň národní suvenýr. To pak už můžem chtít suvenýr nevýchodnější, nejzápadnější, nejsevernější, nejjižnější a taky nejníže položené cache.
A s tím nás, oprávněně, pošlou k šípku.

No možná jako symbol KH kraje bych tu Sněžku snesl :wink: ale dokud nejsou suvenýry jednotlivých evropských zemí tak asi to nemá naději na úspěch.

a hlavne suvenyr pro Golcuv Jenikov B)

Je to blbost. Mě stačí, že mám kešku na Sněžce odlovenou, protože s tím mám spojený super zážitek se svou manželkou. A nějaký obrázek na internetu mi může být ukradený (stejně jako růženec, který jsem tam dal, ale nikdo nelogoval jeho sebrání).

Smrk: mluvíš mi z duše :wink:

Srovnáváš nesrovnatelné - Sněžka je v kontextu širšího okolí výzmanná hora, Golčův Jeníkov je díra po granátu :slight_smile:

V budoucnu by mi Sněžka na suvenýru přišla fajn, pokud dojde na pohlednice pro jednotlivé oblasti, jako jsou Národní parky atd.
Dělat suvenýr pro jedinou keš mi přijde zbytečné, stačí ten u nejstarší geolokality.

Mě se ten nápad suvenýrů líbí, být to seznam a grafická podoba nějakých milníků či zajímavých míst proč ne. Co to má společnýho s urváním bodů vážně nechápu.

:D:D nahodou je to geometricky stred CR :D:DB)
(a myslim, ze nejcasteji zobrazovane misto na mapy.cz - vzdy, kdyz se prepisu a nebo mam zle adresu, vyjede Golcak :pB)

… mě by se líbilo, kdyby každá keška měla svůj suvenýr. Hned by pak bylo podle suvenýrů vidět kdo je větší kačer :smiley:

Takhle to zní skoro jako nová nadávka :slight_smile:

Geometrický střed je TADY (což jsou tedy ještě větší hojdle než Golčák:))

A když už je řeč o tom hlasování, pokud chcete mermomocí klikat na vote, pojďte podpořit raději ty mapy.cz sem http://feedback.geocaching.com/forums/75775-geocaching-com/suggestions/1347993-maps-from-mapy-cz.
IMHO by ta mapa udělala víc radosti, než nějaký obrázek.

aston: tak mi teda vysvětli ten význam. já vím, že jsem našel keš v čr, já vím, že jsem byl na sněžce… tak na co je mi v profilu nějaký obrázek, když ne na machrování před ostatníma tak na co? stejně tak statistiky, galerie nasyslenýc CWGeček a pod. :expressionless:

a nebo je vetsi kacer, kdo da 121 kesi za den? :wink: ..ja lovim pro radost…nesbiram body, abych byl nejvetsi kacer :slight_smile:

hojdle :stuck_out_tongue: :smiley: nahodou je od Galcaku jen necele 3km a ted jsem zjistil, ze s nima hadaji, kde je spravne :pB)
viz GC1BCWA Od protinozcu do stredu Ceske Republiky (Unknown Cache) in Kraj Vysočina, Czechia created by timotej