no jak se tu pak pomalu rozkoukávám, tak začínám zjišťovat, že pro spoustu lidí je GC spíše než o zážitcích o tom urvat co nejvíc bodů a mít v PM co nejvíc statistik, suvenýrů a jiných pi…
Lidi neblázněte. Buďme rádi, že máme aspoň národní suvenýr. To pak už můžem chtít suvenýr nevýchodnější, nejzápadnější, nejsevernější, nejjižnější a taky nejníže položené cache.
A s tím nás, oprávněně, pošlou k šípku.
Je to blbost. Mě stačí, že mám kešku na Sněžce odlovenou, protože s tím mám spojený super zážitek se svou manželkou. A nějaký obrázek na internetu mi může být ukradený (stejně jako růženec, který jsem tam dal, ale nikdo nelogoval jeho sebrání).
Srovnáváš nesrovnatelné - Sněžka je v kontextu širšího okolí výzmanná hora, Golčův Jeníkov je díra po granátu
V budoucnu by mi Sněžka na suvenýru přišla fajn, pokud dojde na pohlednice pro jednotlivé oblasti, jako jsou Národní parky atd.
Dělat suvenýr pro jedinou keš mi přijde zbytečné, stačí ten u nejstarší geolokality.
Mě se ten nápad suvenýrů líbí, být to seznam a grafická podoba nějakých milníků či zajímavých míst proč ne. Co to má společnýho s urváním bodů vážně nechápu.
:D:D nahodou je to geometricky stred CR :D:DB)
(a myslim, ze nejcasteji zobrazovane misto na mapy.cz - vzdy, kdyz se prepisu a nebo mam zle adresu, vyjede Golcak :pB)
aston: tak mi teda vysvětli ten význam. já vím, že jsem našel keš v čr, já vím, že jsem byl na sněžce… tak na co je mi v profilu nějaký obrázek, když ne na machrování před ostatníma tak na co? stejně tak statistiky, galerie nasyslenýc CWGeček a pod.