Světlo/tma vizualizační skript

Kdo používáte SvětloTma, čeká na vás vizualizační skript, který ze sloupce, ve kterém máte tagy "Svetlo" a "Tma", vyrobí mnohem hezčí sloupec :wink: http://dl.dropbox.com/u/6209337/SvetloTma.ggv.pas

zlicinaci: je nekde videt preview/screenshot jak to vypada v realu?

zde

Ahaaa, to jsou sloupce v Geogetu a ja hlupak to furt hledal v profilu :slight_smile:

vyzkoušeno díky :slight_smile:

nebyl by prosím "manuál" co nastavit jako sloupec?

edit: tak jsem to po večeři zdárně naklikal…

No vida, tak už to máme i s návodem :wink:

fremen.cz: super, me to taky nejdriv neslapalo!

Hm, tak jsem asi trubka. Nastavil jsem to podle obrázku, sloupec vidím, ale co dělám špatně, že se mi v tom sloupci nezobrazují sluníčka a měsíčky? Časy u logů jsou. Kde dělají soudruzi z NDR chybu, Poraďte. Dík

vybral jsi z "Dostupné sloupce" volbu "Kategorie tagů"?

A zobrazuje se ti v tom sloupci nejaky text nebo je tam prazdno? Vizualizacni makra berou (vetsinou) text v prislusnem sloupci a nahrazuji jej obrazkem. Pokud tam text neni, neni co nahradit.

freme.cz: Jj, je to kategorie tagů - viz obrázek
gord: je to prázdné, viz poslední sloupec obrázku

a máš u těch nálezů ty tagy SvetloTma? :wink:

btw co ten žlutý vykřičník dole? :o

Tak je to jasny. Nema snastaven TAG, neni podle ceho urcit, ktery obrazek tam patri. TAG muzes nastavit rucne :slight_smile: nebo jsem k tomu napsal takovy programek, ktery jsem ani puvodne zverejnovat nechcel …

No tak tady to je asi to ono. Samozřejmě, že tam u nálezů nejsou ty tagy. To mi nedošlo. Už jsem to tam dostal a mám tam sluníčka i měsíčky. občas potřebuju popostrčit, ale dneska nakopnout a to pořádně.

Žlutý vykřičník, toho jsem si ani nevšiml a ani jsem netušil, že se to dá rozkliknout. Ale to je jistě někde napsáno, že?
Nu a když na to kliknu, tak v okénku je:

[Chyba] ..blabla..\GeoGet\script\AutoStat.ggp.pas(29:27): Unknown identifier 'Verze'

~~~ 2.7.2010 11:53:02 ..blabla..\GeoGet\script\gc.cz\czgcmap.ggp.pas ~~~
[Hint] ..blabla..\GeoGet\script\gc.cz\czgcmap.ggp.pas(32:3): Variable 'S' never used
[Hint] ..blabla..\GeoGet\script\gc.cz\czgcmap.ggp.pas(33:3): Variable 'X' never used

~~~ 2.7.2010 11:53:07 ..blabla..\GeoGet\script\POI_Export.ggp.pas ~~~
[Hint] ..blabla..\GeoGet\script\POI_Export.gge.pas(464:10): Variable 'Result' never used

Z těchto mě asi trápí pouze autostat a asi czgzmap.gpp.ggp (pokud je to export nálezů na GC nálezy). Co je to za chybu? Na řádku 29, znak 27 začíná Verze, netuším, co s tím.

Teprve dneska ráno jsem aktualizoval geoget na nejnovější verzi a netuším, zda to tam bylo i před tím.

Moc dík, chvíli mi trvalo, než jsem pochopil, jak to spustit, ale už je to tam.
Ještě jednou dík.

mr.mates: no asi bych na tvem miste nejprve zkusil aktualizova AutoStat:

http://mikrom.cz/index.php?docs&file=92

Ten mám aktualizovaný, 2.51. Přesto jsem ho přeplácnul znovu, restartnul geoget a chyba je tam pořád. Ale chyba na tomto řádku by neměla nic funkčního ovlivnit, mělo by se to týkat bublinkové nápovědy, nebo ne?

Pri chybe prekladu nejde makro vubec spustit. takze v tomto pripade si nevygenerujes (pres Autostat) nove statistiky. Nemel by byt problem tu chybu odtsranit. Staci definovat promennou Verze.
Kdyz se kouknu do AutoStat.lib.pas, tak tam je definice

Verze='2.51';

tento radek bytam mel byt a neni. Nekde bde problem. Odhaduju, ze nebude dostupny soubor Autosta.lib.pas (je jinde nez Autastat.ggp.pas).