Hojte ![]()
Mám problém s exportovanýma keškama v Legendu. Po exportu přes Poi loader se mi zobrazují jako "uživatelské body zájmu" a na mapě mají symbolek stejnej jako spousta dalších věcí z mapy (ulice, adresy kdo ví čeho.) Víte někdo, jak toty ikonky odlišit, přehlednost v mapě by mi to dost zlepšílo. Měnit vzdálenost zobrazení nepomáhá, protože to všechno bere jako body z mapy.
Díky Petr ![]()
takhle nejak? http://geoget.ararat.cz/doku.php/user:skript:poietrex (dole mas nasnimane obrazovky z GPS, abys videj, jak to vypada…)
Jo… teda..
Když dám navigovat na nějakej konrétní cíl, tak ten se mi ukáže přímo tím symbolem kešky (nebo co to je
), ale ostatní kešky zůstanou jen jako ty modrý kosočtverečky, který jsou skoro úplně stejný jako u značení adres různých ulic (osm mapy.) Je to stejná velikost, rozdíl v odstínu takřka nulovej a venku při hledání se v tom fakt hůř orientuje, když bych rád viděl rozmístění více kešek na mapě. Nejde ten symbol nějak změnit ? Pokud si zadám např normální uživatelskej bod přímo v navigaci, tak se mi k němu ukáže modrá vlaječka, tu bych si v životě nespletl ![]()
V Geogetu jde spousta věcí změnit podle vlastních potřeb, tudíž i tohle by mělo teoreticky jít. (Prakticky jsem to nezkoušela.)
Sežeň nebo vytvoř si ikonky, které ti vyhovují, naplň jimi příslušné adresáře SCRIPT/POIETREX/GPSICON. Tedy adresáře Archived, Found, Not Found, Disabled a Owned s příslušným pojmenováním.
Ale já osobně bych to nedělala. Mně to přijde dostatečně odlišné.
No, teď jsem si všimla, že je dotaz v oddíle Garmin, nikoli Geoget. A já tak nějak předpokládala, že export proběhl právě přes Geoget a POILoader… tak kdyby to bylo jinak, zapomeň na mou odpověď.
Dobrý den,
prosím o radu… jak přiměju Map Source … a doufám, že tím i Vista HCx zobrazit druh keše? Teď rozlišuje jen nalezené a nenalezené.
Asi jen ručně.
Jinak bys musel mít to rozlišení typu už v datech, co cpeš do MS, a to v GPX (PQ) samo od sebe není.
Přes MapSource asi ne, ale jde to určitě např. pomocí GSAK.
Viz vyse. Nahravej kese do navigace jako POI. V GeoGetu to jde pomoci POI Extrex nebo POI Garmin exportu.