Symboly POI v Coloradu

Je normální, že se POI nahrané do Colarada(pomocí POI Loader) zobrazují jen jako "puntíky" nebo se jedná o mou chybu či chybku přístroje(firmwaru)?
Pro upřesnění: V MS vytvořím waypointy, uložím jako *.gpx a exportuji do GPS jako poi.gpi

Nevím jak je to s Coloradem, ale třeba u 60CSx a Visty HCx se současně musí POI Loaderu předložit i BMP soubor s ikonou, který musí mít stejný název jako ten GPX soubor…

Díky, vyzkouším…

Ještě jsem zapomněl uvést, že pro každý druh waypointu musí existovat jeden soubor GPX. Tedy pokud bys jich tam měl více než jeden…

Jinak ale nevím proč waypointy do GPS láduješ přes POI Loader… To by snad měl umět samotný MapSource a dokonce i přiřadit správnou ikonku v GPS. Pokud sis ji v MS nastavil.

Ne, jde mi o body, které chci mít v GPS jako POI. Ale i waypointy se ne všechny správně zobrazí, zdá se, že ikonky v MS neodpovídají těm v Coloradu…

Zkus prozkoumat info tehle adrese http://gsak.mioncz.net/

POI bodu tam totiž nacpes, kolik chces - klasicky kese cela republika, zalezi jen na velikosti pameti. nezabiras mista waypointum.

rozhodne musí mit každý gpx soubor u sebe ikonku se stejnym nazvem, poiloader to prechrousta a posle do gpsky. ikonky kesi i nektere jiné ma na svych strankach s gsak makry třeba mion.

Nutně nemusíš dělit body do několika souborů podle ikonek. Stačí pro každý bod do gpx souboru uvézt odkaz na bitmapu. Tag <wpt> pak vypadá takhle nějak:

<wpt lat="49.00000" lon="013.00000">
    <time>2007-08-12T00:00:00.000</time>
    <name>GC152MQ-MR</name>
    <desc>1.5/1.5- poznamka</desc>
    <link href="file://D:/Dokumenty/My%20Garmin/Custom%20Waypoint%20Symbols/011.bmp"/>
    <sym>Custom 11</sym>
  </wpt>

V tagu <link> je odkaz na soubor, MapSource ho ignoruje. Tag <sym> zase ignoruje POI loader, ale čte ho MapSource. Tímhle způsobem lze používat jednu sadu ikonek pro POI loader i MapSource

Díky všem, mám co zkoušet…:slight_smile:

Tak jsem to zkousel - rucne jsem do GPX souboru pridal link, ale PoiLoader hlasi, ze GPX soubor je invalid - netusis, co je tam spatne? Vyzkousel jsem snad vsechny mozne varianty :frowning:

Pošli mě ten soubor na gc (zavinac)fa-fa.org ja se na nej podivam a napisu ti