Sypu si popel na hlavu a vystavuji verejnemu pranyrovani

Ahoj vsem,
jak nazev napovida - sypu si popel na hlavu a jsem pripraven snest kritiku. Dlouho jsem pripravoval serii Zanikle obce - a dneska byla publikovana. Vsechno jsem 1000x prekontroloval, ale v tom mnozstvi mi uniklo spatne zadani souradnic 2. cache v serii. Upozornil me na to Otto.cz - ze v terenu nemuze nic najit. Ihned jsem to opravil a zaslal jsem jim nazpet opravene souradnice, ale citim se jako ten nejvetsi kacero-blb na svete. Proste v tom mnozstvi zadavanych listingu, souradnic a obrazku jsem zamenil testovaci souradnice za ty prave. Chudaci tam behaji v terenu a nemuzou najit. Sakra sakra, fakt sem BLB. Omlouvam se timto vsem potencialne postizenym. Sice jsem delal beta-test, ale ne ze souradnic z rozpracovaneho listingu, ale primo z GPS = chyba se neprojevila. Plyne z toho pro mne pouceni pro priste - ale je mi smutno, az se chce brecet - takove prace, tolik vynalozene energie a takhle to pokazim.
sorry
Packy

Hele nic si z toho nedělej - to je právě ten pravej adrenalin pro FTFkaře - rádi a ochotně berou na sebe břímě betatestingu:D
A taky někdy ten blbej vzorec tříbí smysl pro brute force, takže samá pozitiva :wink:
Kdybys vědel, kolik už jsme díky blbýmu vzorci objevili krásných míst!:smiley: - a na některá z nich šla dát i bezkolizní keška (sic!)

Možná je zbytečné sypat si popel na hlavu tady, asi by stačilo info do listingu… B)

Možná pro začátek je míň lépe, ale i tak držím palce, ta série vypadá hodně zajímavě a vše má své porodní bolesti. Ber to tak, že FTF lovci jsou něco jako beta testeři :smiley: Však oni na to pak dlouho vzpomínají :stuck_out_tongue:

Jen se z toho pouč, FTFkaři ti to odpustí a dalších kačerů se to nedotkne. Takové chyby se stávají a rozhodně nesnižují úroveň dosaženého. Navíc FTFkaři budou mít o čem vyprávět na eventech. =)

Packy: Honzo je sice pěkné že si sypeš popel na hlavu ale to se prostě stává. Sám jsem se dopustil něčeho podobného, kde shodou okolností, na problém přišel také OTTO.cz :smiley: to se prostě stane. Já jsem se svou chybou také poučil a tak doufám že moje další keš, která se vyloupne již brzy,dopadne na jedničku. Předem předepíšu Otto.cz do logbooku jako prvního protože je mi jasné kdo bude mít FTF :smiley:

Vím, že méně je více - ta série taky měla mít původně 12 cache + finále :slight_smile: Ty co mi chybí snad dodělám někdy v budoucnu (zajímavých míst je tu spoustu). Do listingu jsem to už dávno napsal - dokonce jsem musel souřadnice měnit ""ne-příliš-košer" metodou postupného přískoku (s jedním mezikrokem - jinak to hlásilo moc velký posun), ale je o to vše OK. Otto.cz jsem poslal opravene souradnice - a pokud jeste dneska leti na to uplne finale (ktere budou hledat asi za tmy), tak si treba zavolaji o radu (cislo na me je u finalky).

Edit: Ted mi volal MitaH (takze cislo dohledatelne) a upresnil jsem mu souradnice a vyrazeji :slight_smile:

To se stava. Hlavni je, ze jsi to dal okamzite do poradku a to se ceni.
Me se zas u me prvni cache stalo, ze Jeste nez stihli FTFkari dorazit, tak ji nekdo vymudlil a opodal pohodil. Ze tam lezi v trave si ovsem nevsimli a tak nenasli. Nez jsem tam stihl dorazit abych zjistil co se deje,nasel ji jiny kacer lezet v trave. Tak podle souradnic odhadl misto kde byla a schoval ji. Samozrejme to bylo o kousicek vedle nez byla puvodne a tak mi dalo trosku zabrat, nez sem ji nasel :smiley: Dalo by se rici, ze jsem mel regulerni STF na sve kesi:)

packy: tak za tuhle změnu s meziskokem jsem dostal od rewievera přísné napomenutí…nechtěl jsem ho otravovat tak jsem změnu rozdělil do asi 4 přeskoků :smiley:

No u tebe jsem se taky inspiroval - ale musel jsem jednat, protoze lidi uz byli v terenu, nebo vyrazeli. Do logu jsem to napsal - tak to snad reviewer pochopi.

nejsi sam, komu se povedlo zmotat souradnice:)
me se na my prvni(a zatim jediny) povedlo do vzorce pro finalovy souradnice dat misto B A, ale horlivy FTFkari me upozornili vcas, i kdyz az po nalezu:) proste se to stane kazdymu, at ma zalozenejch 20 nebo zadnou…nahoda je blbec a nic s ni nenadelas:)
jinak preju hodne stesti s ostatnima kouskama ze serie:)

Chyba- to sis měl nechat od reviewera schválit. Co kdyby tam byla finálka nějaké mysterky nebo daleké multiny v kolizi? Přesně kvůli tomu je omezení změny souřadnic

Já myslím, že zle nebude. Série vypadá velice pěkně. Už série zaniklých vesnic v JC u Landštejna se mi velice líbila, takže se brzy vydám i na tu tvou. Je to sice dál (za to horší cesta), ale snad to někdy vyjde. Chyba je pochopitelná, děláme je každý a u tohoto počinu i omluvitelná. Navíc včasný zásah a náprava ownera šlechtí.
Hlavně, když jsou keše uloženy ještě dříve, než dorazí FTFkaři, i to se bohužel občas nestane. ;c)

Ahoj, packy.
Tos neměl, s tím popelem.
Co teď máme dělat my, když si za betatestery bereme vždycky celý event :D.
Na sérii se těšíme.

Jenze ja mel strach o ty lidi v terenu. Finale jine multi tam urcite neni a mystery take ne (vychazim z odlovenych cache v blizkem a vzdalenejsim okoli). Napsal jsem to do logu, tak snad to reviewer pochopi a pripadnou kritiku prijmu - a pripade kolize predelam. Posun ale nebyl zas az tak veliky … proste jsem bobros.

E-e, gc.com ma nejakou automatickou ochranu a tak treba ja, kdyz jsem hejbal svoji tradickou, ktera byla kousek od vychozich souradnic mysterky - a jak jsem se pozdeji dozvedel - v blizkosti vychozich souradnic nepublikovane multiny, tak me to system nenechal posunout bez asistence laskaveho reviewera. :wink:

Jinak co se tyce sypani popela - ber to tak, ze se to stane. Na svoji prvni kesi jsem FTFkare (hned tri ruzne vypravy) poslal o kilak vedle (taky zamena spatnyho a opravenyho vzorce), ale v roce 2006 se to jeste tak neresilo. B)

B)B):wink:
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=2249&sort=&rowstart=0

Kdi nic nedělá, nic nepokazí. Hlavně žes to hned napravil. Komu z nás se něco podobného nestalo, ať hodí šutrem. Hlavu vzhůru.

No jo, no, chyba. Jen ten, kdo nic nedělá, nic nezkazí. Tady u Prahy (Ctěnice) včera publikovali kešku, která tam nebyla. FTF komando tam rylo a nic!

No dobre, tak u nas na venkove se to tak neresilo. :wink: Vlakno dobry, jak si tam ten Anonymous povida sam se sebou - a ma 30 tisic prispevku. Slusnej grafoman. :D:D

Díky za podporu :wink: Snad už vše bude klapat … na ostatni cache serie co se odlovil jsou pozitivni ohlasy (zatim nepadly vsechny - nektere jsou dal od cest).