T-Mobile ruší mobilebox, končí rychlé přeposílání mailů?

Zdravím všechny,
T-Mobile se rozhodl, že k 30.6. zruší oblíbenou fci přeposílání emailů, kterou předpokládám používá nejeden kačer na ftf.
Sice bude spuštěna nová fce postm@n, ale tam bude jakýsi časovy interval prohlížení mailové schránky, takže notifikace se můžou zpozdit až o 20 minut… :frowning:

Více tady - http://mobilovinky.blog.mobilmania.cz/2011/05/t-mobile-rusi-mobilebox/
Ofic tady - http://t-mobile.cz/zmenamb
Takže…k jakýmu operátorovi utýct? :slight_smile:

Taky mi tato správa došla na mobil.
Postm@n SMS používám už dlouho a potvrzuji zpoždění zprávy i o 20 min(možná i více). Záleží jak se to trefí do intervalu. Jelikož nejsem FTFkář tak mě to moc netrápí. Používám abych přes den věděl co příjde do mailu.

probehlo to zde pred 5 dny,
www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=2&thread_id=18889&sort=&rowstart=0

Včera jsem novou službu aktivoval a nastavil. Zkušební email, který jsem si poslal na nastavenou adresu se zdržel o 35 minut :(. Taky budeme hledat alternativní možnosti.

Viz nixovo vlákno, je tam dost info.

nejjednodussi je zmenit operatora na jineho, kde preposilani sms jeste funguje. coz jsou oba zbyvajici.

Nebo je dalsi moznosti datovy tarif s emailem pres PUSH.

[OT]…nejlepší je psát všechno dvakrát [/OT]

Opakovani je matkou moudrosti. :slight_smile:

Jak mi skonci smlouva, odchazim, jsou cim dal horsi. Na preposilani jsem zkusil www. mobilem.cz, sice za penize, ale chodi svizne.Takze za cas ahoj Ruzovko.

A myslim, ze kdo jsme nespokojeni, muzeme jim napsat pripominku z jejich stranky, uz jsem jim psal. Treba je nesouhlas bude zajimat, nebo uz maji hrosi kuzi.

Nejjednodussi to neni, ale zacinam nad tim intenzivne premyslet…

Počkej, ty máš T-mobile? Začínám doufat, že pípně něco v Hronově :smiley:

Bud v klidu, do prazdnin me to jeste pipat bude :wink:

PUSH funguje dobře a zvládl jsem ho nastavit k mailu na googlu i já :o)
Že mám věčně mobil na nabíječce jsem si už stejně zvykl a než řešit druhý telefon, to raděj nabíjet a nabíjet :o))
Ale stejně mě t-mobil naštval, SMS mi vyhovovaly víc. Bohužel stejně jako spousta dalších mám firemní mobil a přecházet nemůžu.

No napriklad s Vodafonem mam tu zkusenost, ze maji na mobilnim emailu nasazeny greylisting, takze mi celkem casto chodi sms s presne 1 hod zpozdenim…