Zdravím všechny,
T-Mobile se rozhodl, že k 30.6. zruší oblíbenou fci přeposílání emailů, kterou předpokládám používá nejeden kačer na ftf.
Sice bude spuštěna nová fce postm@n, ale tam bude jakýsi časovy interval prohlížení mailové schránky, takže notifikace se můžou zpozdit až o 20 minut…
Taky mi tato správa došla na mobil.
Postm@n SMS používám už dlouho a potvrzuji zpoždění zprávy i o 20 min(možná i více). Záleží jak se to trefí do intervalu. Jelikož nejsem FTFkář tak mě to moc netrápí. Používám abych přes den věděl co příjde do mailu.
Včera jsem novou službu aktivoval a nastavil. Zkušební email, který jsem si poslal na nastavenou adresu se zdržel o 35 minut :(. Taky budeme hledat alternativní možnosti.
Jak mi skonci smlouva, odchazim, jsou cim dal horsi. Na preposilani jsem zkusil www. mobilem.cz, sice za penize, ale chodi svizne.Takze za cas ahoj Ruzovko.
A myslim, ze kdo jsme nespokojeni, muzeme jim napsat pripominku z jejich stranky, uz jsem jim psal. Treba je nesouhlas bude zajimat, nebo uz maji hrosi kuzi.
PUSH funguje dobře a zvládl jsem ho nastavit k mailu na googlu i já :o)
Že mám věčně mobil na nabíječce jsem si už stejně zvykl a než řešit druhý telefon, to raděj nabíjet a nabíjet :o))
Ale stejně mě t-mobil naštval, SMS mi vyhovovaly víc. Bohužel stejně jako spousta dalších mám firemní mobil a přecházet nemůžu.