Tajemné logo u kešek v Brně

Nazdárek,
v posledním týdnu jsem se setkal s tímto tajemným logem u některých cachek v Brně. Je třeba říct, že poprvé šlo o D5 mysterku a podruhé o tradiční, vybrakovanou cache. Nevadilo by mi, kdyby toto logo bylo přímo na krabce, ale vždy bylo na nějakém blízkém objektu u krabky a tak definitivně určovalo její umístění (poklop do kanálu, kamenná zídka nad krabičkou…) Rád bych se zeptal, jestli nevíte, kdo toto značení používá. Předem dík

PS: Teď doma nemám foťák, večer vám to můžu vyfotit, teď jsem to jen neuměle nakreslil.

nikdo nic neví?

asi nikdo nic ale alespoň budeme vědět podle čeho v Brně lovit :smiley:

Brno mám prakticky vylovené, ale tohle jsem nikdy neviděl…

Já právě taky ne… já to viděl poprvé před cca týdnem a dneska zase

Kdybys napsal kde přesně, tak by to bylo snadnější, jak hledání jehly ve stohu sena.

:wink: což je pravda…

Já to taky viděla… ale myslela jsem, že jsou tak označeny jednotlivé stage jistého Letterboxu… B)

Dobře… Viděl jsem to u finálky Jamese Bonda - For your Eyes only

[small], přímo na tom kovovým krytu u toho vchodu k finálce na souřadnicích ..[/small]

. A pak na Františkově (tradiční cache) v centru Brna. Tam už to ale není, protože jsem to oddělal. Jo a Losti tím rozhodně nemají být značení :slight_smile:

Popina,vyzrazuješ finalky woe :frowning:

Popina,vyzrazuješ finalky woe :frowning:
[/quote]

Nepovídej…
Možná sis měl předtím přečíst to, že po mě vyloženě chtěli, abych jim to řekl…

Přesně Losty jsem měla na mysli :smiley: A to jsme to potkali min. na třech stagích :o

No fain ale můžeš snad vynechat názvy pokud je to mysterka a podobně. A když ti někdo řekne aby jsi skočil z okna tak taky skočíš? Nic ve zlým…

Ne v pohodě… Bylo to přehnaný… Tak jako tak to je jedno, protože jsem neřekl nic jinýho než to, co je ve fotogalerii. Nicméně v tomhle topicu se neřeší spoil, ale to, že někdo Označkoval některý cache v Brně tak, aby šly najít podle značky a ne podle geocitu… Já jsem se jen ptal, jestli někdo tento znak nezná.

Jo to víme. Zkus projet ještě místní Skautský weby třeba na něco narazíš u nich. A tuším že někde na webu je stránka či program do kterého to nacpeš a mělo by to najít shodu(pokud existuje)

BTW mě osobně to logo připomíná jistý druh svastiky. Zkus taky hledat u těch keší u kterých to logo je společné znaky(ownera,den založení aj.)

Jo, to mě taky napadlo. Tin Eye už jsem zkoušel, nic to nenašlo :frowning: Pochybuju, že skauti by něco takovýho dělali. Navíc ta cache dneska, kde byla ta značka, byla čerstvě vybrakovaná. Navíc opravdu myslíš, že by skauti zvládali D5? Ale je to dobrej nápad…

Popina,od Skautů by se někteří kačeři mohli učit :smiley:

Není to nějaký guerilla marketing zaměřený na kačery? :slight_smile:
Třeba je to jen promo nějaké chystané geoakce.

To je pravda, zvlášť, co se zvyků přímo u cache týče. Já skauty znám, sám jsem byl v oddíle asi 4 roky a opravdu si nemyslím, že by něco takového (takovýto spoil v terénu) dělali úmyslně. Proto si myslím, že to skauti nejsou.