Nazdárek,
v posledním týdnu jsem se setkal s tímto tajemným logem u některých cachek v Brně. Je třeba říct, že poprvé šlo o D5 mysterku a podruhé o tradiční, vybrakovanou cache. Nevadilo by mi, kdyby toto logo bylo přímo na krabce, ale vždy bylo na nějakém blízkém objektu u krabky a tak definitivně určovalo její umístění (poklop do kanálu, kamenná zídka nad krabičkou…) Rád bych se zeptal, jestli nevíte, kdo toto značení používá. Předem dík
PS: Teď doma nemám foťák, večer vám to můžu vyfotit, teď jsem to jen neuměle nakreslil.
Ne v pohodě… Bylo to přehnaný… Tak jako tak to je jedno, protože jsem neřekl nic jinýho než to, co je ve fotogalerii. Nicméně v tomhle topicu se neřeší spoil, ale to, že někdo Označkoval některý cache v Brně tak, aby šly najít podle značky a ne podle geocitu… Já jsem se jen ptal, jestli někdo tento znak nezná.
Jo to víme. Zkus projet ještě místní Skautský weby třeba na něco narazíš u nich. A tuším že někde na webu je stránka či program do kterého to nacpeš a mělo by to najít shodu(pokud existuje)
Jo, to mě taky napadlo. Tin Eye už jsem zkoušel, nic to nenašlo Pochybuju, že skauti by něco takovýho dělali. Navíc ta cache dneska, kde byla ta značka, byla čerstvě vybrakovaná. Navíc opravdu myslíš, že by skauti zvládali D5? Ale je to dobrej nápad…
To je pravda, zvlášť, co se zvyků přímo u cache týče. Já skauty znám, sám jsem byl v oddíle asi 4 roky a opravdu si nemyslím, že by něco takového (takovýto spoil v terénu) dělali úmyslně. Proto si myslím, že to skauti nejsou.