Tak jsem tady , rekl malej H+ ve 14:19 a vzapeti se rozbrecel , ze v porodnici neni GPS signal . Indicie pro vypocet fianlnich souradnic : A= 2420 g, B= 47 cm , C=nick= malej H+.
A hadejte kdo ma FTF ?? ![]()
Velká gratulace k rozšíření týmu ![]()
Tak to je keska velikosti large
Gratulace k novemu, malemu kacirkovi. At je zdravy, vesely a brzo chodi, aby mohl vyhledavat poklady ![]()
nebyla u toho bílá felicie kombi?
že by fialový myšák zaspal?
A jinak samozřejmě gratulace!
To ten event pod Kuňkou byl na poslední chvíli ![]()
Velký gratulace od Sobíků. Ať se všem daří, rostou a můžete co nejdříve vyrazit na první krabičky. Kočárek je supr maskování ![]()
Takže už to píplo?:D:D Připojuji se ke gratulaci.
Gratulujeme k narození malýho H+ a přejeme hodně zdraví
tak já se též připojuji ke gratulaci;), a at zalozi malemu H+ ucet a kouka poctive zapisove spolecne nalezene krabky ![]()
Ještě jednou gratulace. Hlavně ať se malej těší ze zdraví!! Už se těším až s náma brzy vyjede a zasedne mezi robotky:-D …
staci dat hledat nick malej H+
ucet uz funguje;)
Take velka gratulace;) mali toho najdou vzdycky nejvic, takze velka posila tymu ![]()
to máš pravdu ale musíš se smířit s tím že ešte tejden budeš poslouchat ze cache nasel on/ona a ne ty. :)![]()
Gratuluji k rozšíření východočeského kombajnu o georobotka.
Gratulujeme. Konečně máš někoho, kdo za tebe bude logovat. ![]()
Tipla bych si, že tentokrát FTF má Alča a hrdý tatínek Honza má samozřejmě coFTF. Moc a moc Honzovi gratuluji k narození syna a přeji mamince a malému hápluskovi hlavně hodně zdraví a bezproblémové 6-ti nedělí, aby mohli brzy společně vyrazit na kešky!!! Honza mně ukazoval moc pěkné geotričko, tak doufám, že už má doma připravené i plenky se znakem GC;)
Gratulujem a zelam vela radostnych chvil
Akurat ho prosim kojte materinskym mliekom a nie zelenou, tato ![]()
GRATULACE!!!
P.S. To u nás na jihu budeme muset taky máknout, když je těch seveřanů zase o jednoho víc! ![]()
Tak gratulace i sem! Malého čiperu nám šťastný H+ před chvilkou ukazoval na videu. Tak teď už jen předělat razítka a samolepky a můžou vyrazit. Alča ještě v pondělí byla honěná do krpálu pro pixlu, tak mám obavu, že to šestinedělí ji bude zkráceno ![]()
H+ vítej mezi nás, co si posilu týmu budujeme a trenujeme.
Gratulace Alce a statecnemu nalezci FTF.
At vam Hplusik roste a dela jen a jen radost.
PS.: tatko, nerozciluj se az bude mit vic vcas zalogovanych cachek nez ty, proste mladi vpred.
Tak velky hacko ma FTF? No, jestli ho stihne zalogovat, vzdyt vime co ma prace.
Alco a Honzo, gratulace k malymu haplusku, at vam roste.