Tak kterépak hovado mi posbíralo pražské mosty, co?

Když člověk za 3 dny disabluje 6 keší a připočte k tomu ty, co se mu "ztratily" před pár dny, tak je to podezřelé, ale ještě si může říkat, že to může být jen smůla, že se to tak sešlo. Ale když se vzápětí objeví zpráva, že se ztratil i bonus, který byl na nenavštěvovaném místě přišroubovaný a zamčený na číselný zámek, tak to už asi náhoda nebude.
Tak co, kdo to byl? Adepty se zdají být Kubik, který o tom několikrát mluvil, anebo eda, který ho k tomu ponoukal. Anebo někdo jiný?
Ono když dá někomu holka košem, tak chápu, že dotyčný může mít na toho, komu dala přednost, pifku, což platí pro oba zmíněné, ale sbírat keše, které člověk dělá pro radost druhým??? To opravdu pochopit nedokážu.
At už jakkoli, požádal bych dotyčného, co mi to posbíral a přečte si to tu, aby, pokud proti mě něco má, to se mnou řešil přímo namísto srabáckého plížení se a tichého kradení keší.

sliz, hm to si ta slečna vybrala dobře, co si zahrát nohejbal?

tak to je docela na presdrzku…

souhlasím, podržet za sáčko a nechat kačery ať si bouchnou. Nebo nejprve nechat nalést Alisterův poklad a když přežije, tak dorazit

Vy dva blbečci už raděj nic neřešte, nebo se někdo nas.. a pak vás nedají dohromady ani v Kamenici.

A myslíš, že to tady budou číst? No každopádně, pokud to opravdu někdo z nich udělal, tak jsou opravdu borci…pokud jsou jim tři roky :smiley: :smiley: :smiley: Jinak jsou trapní a dětinští. Pánové, tak to jste se předvedli…

Jen tak mimochodem, většinou kluka si holka vybere sama, ale to co se z něj vyklube to nikdy nikdo neví, ani já jsem to nevěděla a bohužel to nedopadlo dobře. Jo a tři roky jim budou to je dost možný :frowning:

Tak jestli to někdo ukradl, je to pěkný hajzl. Benjovi5 držím palce s obnovou.

Jestli máte někdo u sebe Benjovou bonusovku tak mi dejte vědět ať si ji můžu zalogovat bez hledání :smiley:

Mě by stačila bonusová čísla z těch co jsem odlovil, když jsem nestál benjovi za to mi je poslat, přesto, že ne ve všech keších je měl… no třeba budou v obnovených krabičkách…

Ahoj,

byl bych docela rad, kdyby me Benjo smazal ze seznamu podezrelych a omluvil se mi zde na foru. Za prve, ja proti nemu ani v nejmensim nic nemam (mozna krom nekteryho FTFka co mi vyfouknul pred nosem, ale to je samozrejme o necem trochu jinym :wink: ) a velice si ho vazim. Za druhe, rozhodne bych nikdy neresil jakekoli osobni problemy takovymto nicenim cizi prace kterou dela pro ostatni. (Nehlede na to, ze se posledni dobou v Praze prakticky nevyskytuju, a bonusovka ani nevim kde je)

Pokud jde o onu "pifku" tak v tom nejsem nijak zainteresovan, nikdy jsem to ani v nejmensim neresil. A na rozdil od jinejch (nebudu jmenovat, ale modri vedi) bych nemel problem si to vyresit "přímo namísto srabáckého plížení se a tichého kradení keší.".

Diky,

Eda

Hry lásky šálivé :smiley:

Jestli někdo ničí práci jiného pro ostatní, je to .ovado. A jestli je za tím kačerka, pak je to dvojnásobný .ovado.

Tak nevim, nechci se tu nekoho zastavat, ale co vim, tak je Kubik v rakousku, takze pokud se ti neco ztraci posledni dny, tak mu myslim dluzis omluvu, benjo

Eda: Pokud se tě to dotklo a nemáš s tím nic společného, tak sorry. Slyšel jsem ovšem, že jsi Kubovi povídal, že na jeho místě bys mi ty keše posbíral a vysklil cihlou auto. A když pak ty keše opravdu zmizí, tak co si mám myslet.
Numira: Keše mizely postupně, jakoby je někdo bral, jak měl cestu okolo. Většina zmizla podle posledních logů ted začátkem týdne. Ty petky by mi byly jedno, ale bonusovka, která zmizela někdy během října, byla drahá a pracná.
Možná to tak není, ale po pravdě si myslím, že to posbíral Kuba. Jednak jsem viděl, jak se ze vzteku naboural Lucce do mailu, geocachingu, ICQ, atd. a změnil jí všude hesla, aby tam nemohla a na gc jí pak mazal logy, kde jsme byli spolu, přesměroval jí na mobil logy z německých keší, takže po 100 nesmyslných smskách denně nakonec změnila číslo, a tak posbírat pár keší by už asi takový problém nebyl. A druhak se na to ptal i pár kačerů, co si o tom myslí, kdyby mi je posbíral. A najednou ty keše opravdu v rychlém sledu zmizely, tak co si mám myslet?

Zamykám. Keše zmizely, s tím už nic nenadělám, jen mě to poměrně naštvalo. Holt je znovu obnovím, tak jako vždy, a další divadlo okolo toho tady na fóru už dělat nebudu. Každopádně pokud za tím stojí někdo jiný, než Kubik, tak at se mi laskavě se svým problémem ozve přímo místo zbabělého sbírání keší, s kterými se pro ostatní dělám a udržuji.
(I když je mi jasné, že se k tomu stejně nikdo nepřizná…)