Copak jste dostali od Ježíška na Vánoce?
Já jsem dostal čelovku abych měl při logování volné ruce a co vy?
já sem dostal botičky na mašinku pro větší bezpečí při dopravě za keškama a sám sem si nadělil new helmu aby nebylo botam smutno ![]()
Já mám novou ultra mega silnou svítilnu. A čtyři nové coiny.
Nové goretexové botky a něco pro geovozidlo… ![]()
Já budu muset zase založit nějakou tu kešku, abych využil ty nové lock&lock krabičky:(
Jinak krasika fusakle, aby mi nebyla zima na nohy při pěších túrách…![]()
Nastesti nic, takze spokojen.
1 nový limitovaný coin předčasně; potom pěknou čepici z videňského kšeftu,2 nové deodoranty (1 playboy,abych u kešek hezky voněl :-D),adaptér na nabíječku,aby mi GPS déle vydržela,kalkulačku na lámání mysterek s hrůzonahánějším návodem,která je chytřejší než já
a dva diáře na plánování všeho možného.. ![]()
PS:Jo a ještě pořádný až nadkolenky..
Tak já tak trochu s předstihem bundu vhodnou na outdoor činnosti,již otestována v -15 cestou na pivko minulý týden :)Taky vlastně taková outdoorová činnost,hlaně cestou zpátky
Jinak pod stromečkem,bylo nějak hodně voňavek a sprchových gelů,nevim jestli něco nechtěli naznačit
Pak mě prohlásili za sponzora letošních Vánoc po vybalení dárků a s tímto titulem,si jdu v klidu vypít kávičku ![]()
Oregon a jeste by nekde meli byt Rejonicky ![]()
Já to moc neslavím, ale už před vánocema sem si koupila dance pad a dostala dobrej mobil. Dneska to byl parfém a nějaký prachy, zítra dostanu asi nějaký věci na výtvarku.
Já dostal christmas tree geocoin: http://www.geocaching.com/track/details.aspx?id=2617760 a taky samozřejmě měkký dárky ![]()
Byla sem velmi hodna, a tak mi Jezisek nadelil predvanocni a vanocni darecek v podobe tri kesek: Prijela mi Tramway, dohnala sem TB Zeleny klic od Truhly spolku kacerovskeho a TB Klic od Zamku, dneska sem byla mezi prvnimi na Truhle a manzel mi prispeje na novou navigaci, Oregon 300, kerou sem si vyzvedla vcera na poste, takze uz nebudu muset chodit s nasi autonavigaci a konecne muzu jit i na kese, kde je potreba zjistovat azimut (buzolu nevlastnim), jen se s ni naucit este poradne zachazet.
geo-related jen pár kusů oblečení ![]()
geo nic, pokud nepočítám sladkosti na dodán energie v krutých mrazech ![]()
a dostal někdo pod stromeček FTF ke keši která byla publikovaná 24.12? (jetli nějaká byla) :D:D
jj.
Od Mikisi:D[cache]GC223WJ[/cache]. Tímto Mikisi za dárek ještě jednou děkujeme:D:D
Zegguška ![]()
[cache]GC21DRV[/cache]
A pak také krásný coin od ježíška s černejma fousama ![]()
[tb]TB38MWW[/tb]
Tak jakej model/vyrobce to nakonec byl?
Kapesní kamínka, aby nemrzly ruce. Kupodivu kamínka jsou na uhlí.
To si piš! [cache]GC2288A[/cache]
Děkuju Ježíškovi (a taky ownerovi a TrainTourovi), tenhle geodárek mi udělal asi největší radost.