Koukal jsem, že vznikla nová keš GC14W2X. Myslím, že autor (Kryštof) tentokrát opravdu přestřelil. V pravidlech sice nic takového není, ale dávat do keše živé zvíře mi přijde opravdu přehnané. Co si o tom myslíte?
[cache]GC14W2X[/cache] abyste to nemuseli hledat
úlet :o
PROBOHA! Běžte toho chudáka někdo zachránit!
Co se dá říct o autorovi? DEBIL! DEBIL! DEBIL!
o:o
Teď koukám že autor je Mr. kešu, tekže spíš další joke ![]()
Mno, možná tam zase není samotná keška, to by asi víc, než cvrčkovi vadilo FTFerovi ![]()
"Nejvetsi stesti potka toho, kdo tuto kes schvali ke zverejneni." :D:D:D:D:D takhle jsem se dlouho nepobavil - Igi, závidím ti. Už jsi byl u terminálu Sazky? ![]()
Jo taky jsem na to koukal :D:D:D.
Při tom jsem si vzpomněl na včerejší info v rádiu že na Slovensku mají rekordní Jackpot. To musí být nějaké znamení.
To bude další ze série ftípků Kryštofa Haranta, nepřikládal bych takovou důležitost tomu, co je napsáno v listingu ![]()
Jo, jenom to teď už neni ani moc vtipný…:(![]()
KHZPAB zase řádí :D, ten chlap se stává legendou - asi by se měl objevit v příštím geočtyřlístku… (doufám, že to nemyslí vážně!)
Ja se divim, ze to Igi schvalil…podle me by reviewri meli vic "buzerovat": nepovolit ruzne kesu, chache, cachi, nepovolit kese s hackama, carkama v nazvu apod. I kdyz na to mozna ani nemaj pravo B)
Ideální způsob, jak zajistit sledovanost své kešky - hezky narůstá počet cacherů, co si dali tuto kešu na watchlist ![]()
Mno, taky mám kešu na watchlistu…
Tohle by asi fakt neměl Igi pouštět do světa, na druhou stranu ale takhle cvrčka co nejdříve někdo zachrání ![]()
Bože můj to je kretén, co z toho má ze nechá chcípnout chudáka crvčka v keši. Todle kazi povest geocachingu!!!
loxar_cz napsal/a:
Bože můj to je kretén, co z toho má ze nechá chcípnout chudáka crvčka v keši. Todle kazi povest geocachingu!!!
No ono je otázka, jestli tam vůbec nějakej cvrček je, nebo jestli byl živej. S některými soudy bych raději počkal až na první logy. Do té doby to může být maximálně dost ujetej listing.
Četl jsi první logy u jeho první keše?
Taky síla, ale to se tu myslím probíralo v jiném threadu
Mimochodem. Taky si myslím, že zatím ta cache přesně plní účel, se kterým ji autor zakládal. Vyvolat "skandál" a přečíst si pobouřené logy a příspěvky některých a pobavené jiných.
O jeho první cachi vím, ta mi ještě přišla celkem vtipná. ![]()
jezis ze to resite tak vazne
kdyz vidite kdo ji zalozil. Stejne je to nejakej mazak kacer kterej si z vas dela prcu a to ze mu to revieweri schvalili taky muze znamenat ze muzou vedet o koho se presne jedna. Docela by me zajimalo co pak v te kesce bude zajimaveho. treba tam je opradu crvcek s dirama a jidlem ![]()
loxar_cz napsal/a:
Já bych si nechal silná vyhlášení až na odhalení o co vlastně jde. Posledně to byl především vtípek …
Kam ten GC spěje. Kdyby jen cvrček v kešu? Ale i žabák!!! A navíc ho teď nezodpovědní cacheři utopili!!!
Viz: [cache]GC137TK[/cache]
Fakt se divím, že reviewer tuto kešu povolil.