TaKaM - 109

Buďto jsme gratulace přehlédli, a nebo zapoměli pogratulovat…a tak aspoň opožděně gratulujeme celému teamu k překročení 100 cache.

No je-li tomu tak, tak to je docela prusvih nebot prvni stovka je takova krasna hranice a v zadnem pripade by nemela zapadnout. Posilam proto opozdenou ale o to vetsi gratulaci a preji spoustu dalsich peknych vyletu do druhe stovky.

Gratuluji k nalezeni hry, ktera vam umoznila jiz vice nez stokrat vyhrabat z nejake spiny krabicku a mit z toho radost.

Sakra, takové geojubileum u týmu vlastní neteře jsme prošvihli… a to jsme spolu popíjeli v sobotu na rodinné oslavě. Kajeme se a blahopřejeme!

Michal + Petra + 2 geogirls

No já taky nevím jestli jsem už nepřál, ale pro jistout tedy ještě jednou, první stovka je tak trochu symbolická…

Taky se pripojuju ke gratulacim. Prvni stovku jsem opravdu prozival. Tak jen at to jde dal:)

Taky gratuluju, hodne uspechu pri hledani dalsich kesi

bravo bravo btw toto je prvy team, ktory poznam, kde je najvacsim motorom deva
asi to bude tym, ze je to Dorcadionova neter, ten rod je zdeformovany uz geneticky :)))))))

…chybka, Šamánku, chybka - Kamča je neteř v Petřině genetické linii… :slight_smile:

M.