Bohuzel, ani na tom doplnovani logsheetu se neshodneme, tak to prosim neprezentujte jako obecnou pravdu.
Kazda krabicka je totiz jina, a opravdu ne vsichni majitele jsou zvedavi na salat z A4 logsheetu, nebo na nekonecne stocky ve filmovkach. Nehlede na to, ze udrzba logbooku nespociva jen v jeho neustalem doplnovani, ale jaksi take v odebirani starych logbooku.
Takze kdyz nekdo napise, ze dochazi logbook, tak to v mnoha pripadech znamena i to, ze se musi stare listy odebrat. Mame snad take svepomoci stare listy vyhazovat? :o
Ja kdyz mam v kesi jako logbook maly notysek, tak mnohem radeji budu upozornen na to, ze uz dochazi, nez aby mi tam nekdo k malemu notysku nahnacal salat z volnych A4 listu!
Takze ja naopak povazuji za slusnost majitele upozornit na to, ze logbook dochazi.
Chapu, ze se ne vsichni majitele dokazi bleskove o kesku postarat, ale v takovem pripade neni preci problem napsat: "prosim, doplnte mi tam nekdo logbook…". Pokud majitel nereaguje, tak az pak mu tam svepomoci neco cpat, ne?
To svepomocne doplnovani se musi delat s citem pro kes, ne automaticky. Pokud uz je tam deset stejnych listu A4, pak jiste nevadi, kdyz tam nekdo prida jedenacty. Je-li tam logbook jako sesitek, je jakykoliv pridany car papiru nevhodny. Atd… snad mi rozumite.
A v neposledni rade, pokud je keska tak daleko, ze se o ni majitel nedokaze postarat, tak proc tam tu kesku vubec zakladal? Dneska pri zakladani kesi jsou majitele temer lustrovani, jestli se dokazi o vzdalene kesky starat. Neni to prave z techto duvodu?