Hledaly jsme tam s Zuzulinem a Zuzkou361 2 hodiny s 2 gpskama, kamenu tam bylo milion, hint na nic…troste desna kes. Kdoto kdy videl? finalka tak daleko od stage!!!
"Tato cache prověří vaši fyzičku" - odhadem 1,5km a 200m převýšení, to zase není tak zlé. Kdyby to byla tradicionálka tak by se dalo říct že nečetla listing (její škoda) ale u multiny? Mimochodem zrovna na tuhle cacherku mám podezření že mi cache nevrátila tam kam patří…
Je to pár dní kdy bylo DNF na jedné mé cachi (hodina marného hledání) označeno za nejkrásnější DNF života. Já jsem vloni lezl 2 hodiny na skalní hřbet s převýšením 600m abych zjistil že jedna z indicií multiny zmizela. A vynadal jsem autorovi? Nevynadal, věděl jsem do čeho jdu a hlavně že úspěch není zaručený. A to s tím úspěchem by měli někteří 100x napsat a dát si to podepsat od rodičů.
Je to asi mix různých pozitiv a negativ. Kačerka s malou zkušeností prostě vybrala hodně náročnou kešku jako multinku i přes to, že ji v listingu na to autor upozorňuje Na druhou stranu podobné multinky se stage přes půl republiky jsou dle mého názoru zcela nesmyslné a samotné spojení Drábovna a Kozákov mi nějak uniká. :o Přesně toto je typ multiny, na kterou se asi nikdy nevydám, je zcela nesmyslná.
No v Italii jsme lovili cache, ktera byla ukryta v kamene hrazi, hint zadny a kameni taky jak nasrano. Zamereni prinejmensim zvlastni a taky jsme nasli. To ze cache nenajdu neznamena, ze je spatne ukryta. Co bude tato hledacka delat az ji hint neuvedou? Nebo misto hintu bude opet hadanka?
Nojo no, občas rupnou nervy
Ale podle mě je to jasné a už to psal Sobík. Byla to jejich první multi (dle přehledu jejich keší zatím tu první ještě nepokořili) a dost možná se upočítali a se špatnou souřadnící se vraceli. Je to smutné, že to nepochopili a ještě autara "seřvali" v logu, ale jedině bych doporučil jim to pěkně polehoučku v poznámce do logů vysvětlit. Třeba se časem chytnou za nos (nebo něco jiného) a omluví se.
Ta druha z party je ještě lepší ..
Ono se někdy místo jedné GPS navíc vyplatí použít mozek. Osobně jsem si dovolil mít jisté výhrady ke keši až někdy po dosažené stovce. S jedenácti nalezenými kešemi nazvat multinu blbě vymyšlenou vyžaduje drzost -náctiletého rozmazleného spratka. Už se těším, co pro nás dotyčná "dáma" připraví osobně. Má vlastní zkušenost je ta, že čím zkušenější kačer, tím víc ocení keš, čím větší ucho, tím víc má pocit, že ti druzí pro něj musí připravit dokonalou zábavu.
Ale ono je to spíš o lidské povaze…
Tak to mi mluvíš z duše. Myslím, že úplný začátečník už nejsem. Chystám taky svoje kešky, ale chci, aby byli přinejmenším dobré. Pořád piluju, vymýšlím a dotvářím, abych vymyslel dobrou zábavu. Jsou mezi námi kačeři (nebudu jmenovat - stejně tušíte kdo to je), kteří dělají hodně vypečené kešky, které prověří zkušenosti a schopnosti lovců. A když nenajdu, tak si jen řeknu, že pro dnešek byla keška lepší než já ale příšte se vrátím, abych ji pokořil. Kritizoval jsem jen jednou a byla to keš špatně vymyšlená a na příšerném místě i okolí.
No není to tak dávno, co jsem byl na jedné keši, odlehlé divoké místo plné roklí, vyvrácených stromů, kořenů, zvětralých skal, místo, kde by se dal beze stopy ukrýt autobus, a autor tam někde pod kořeny zahrabal mikro. Přiznávám, že jsem nadával jak dlaždič, a měl taky chuť napsat do listingu něco peprného. Ale než jsem přijel domů, tak mě to přešlo B)
Co se týká předmětu tohoto vlákna, já myslím, že i negativní názor, napsaný třebas méně vybíravým způsobem, má cenu, a že i kačer-nováček má právo na negativní názor. Asi bych to tak neprožíval.
To jsem možná špatně formuloval, nemyslel jsem to jako výsměch, jen mi přišel ten rozdíl mezi ‘troste desna kes. Kdoto kdy videl? finalka tak daleko od stage!!!’ a ‘troste smula’ docela úsměvný.
Jinak máš pravdu, ale otázkou je (k zamyšlení, už radši ne k diskuzi! ), jestli by needitnul log každý, když by kvůli němu byl tak nepěkně zdrbán Snad se ale dotyčná poučila a příště se před kritikou zamyslí, jestli chyba není na vlastním přijímači.