Dnes jsem narazil na tzv. Tankocaching - sérii keší k událostem ze srpna 1968 (link zde). Ze zvědavosti jsem chtěl kouknout, co je to za kešky, ale zatím z téhle várky není nic publikováno - s vyjímkou prostějovské keše, která už ale funguje od roku 2015. Takže se asi někdo upsal - aspoň v listingu se zmínka o tankocaching nevyskytuje. Na tu keš se mimochodem chystám, takže uvidím, jestli se za tím něco stran tankocachingu skrývá nebo ne.
Hra, která je unikátní verzí oblíbeného Geocachingu, začíná 14. srpna 2018 po poledni (a jakmile se daná keš objeví na mapách na serveru Geocaching.com.).
Takže vydržať.
Mno, zkusil jsem tam napsat a teda nevím, jestli se někdo dočká své ceny - zpráva se mi vrací jako nedoručitelná jak z mého firemního, soukromého mailu:
Your message can't be delivered because delivery to this address is restricted.
#550 5.7.1 RESOLVER.RST.AuthRequired; authentication required ##rfc822;[email protected]
Nebo to možná ještě nemají spuštěné - kdoví...
Něco jako Sametky, ne?
Sametky byly izolovanou hrou, bez návaznosti na Geocaching.
Právě začaly pípat notifikace.
Sametky byly izolovanou hrou, bez návaznosti na Geocaching.
Myslím tématicky. Sametky jsem hrál, vím, jak fungovaly.
Tak trošku blbě. Cenné výhry a kontrola pravidel nijaká. To přímo svádělo k podvodům. S cca 10 nalezenými jsem byl asi na 70. místě a naštěstí jsem nevyhrál nějakou blbost, ale knížku. To něco říká o počtu hráčů.