Sice už jsem tady našel dílčí nabídky na grabnutí trackovatelných předmětů ale říkám si proč na tomto faktu nezaložit seriozní vlákno. Momentálně jsem chtěl využít služeb TB Hotelu letiště Ruzyně, leč je momentálně nezpůsobilý provozu. Nechť je tedy toto vlákno bazarem, v němž jedni kačeři nabízejí nalezené tracking items a druzí své spediční služby. Součástí nabídek by samozřejmě měla být i lokace kde je ten který účastník ochoten směnu provést.
válí se mi na stole:
TB - bajazzo38 … bezva kulečníková koule která chce do Paříže
TB - sinn leffers … motýl na cestě do Kanady
GC - caching on the moon … chce do USA na mys Canaveral
výhledově můj TB na Island (ještě nevím co k němu připnout
lokalita:
Praha - zavezu kamkoliv, stř. čechy po dohodě
Mám u sebe od září krásnej coin, jehož ownerovi jsem napsal, že ho dám do TB Hotelu Ruzyň aby měl větší šanci dosáhnout cíle. Nejdřív jsem ho zapoměl, když jsem měl na tu stranu cestu, teď jsem se rozhodl, že už s tím musím něco udělat. Ouha - Hotel je disable (mám na to fakt kliku ).
Otázka zní jasně - nejedete někdo na zimní dovču na Filipíny nebo někam do tichomoří? Nabízím spolucestovatele.
Lidi, a není jedno z kouzel geocachingu v tom, že se item posouvá keš od keše? Poslal jsem jeden do Trondheimu a jen se divím, že to vzal přes Rakousko. Ale kdyby ho někdo vyzvedl, dal dalšímu, co pojede do Norska, tak by mě to naštvalo.