TB bez řetízku

Zdravím, je velký problém když nebudu mít travel bug (štítek) a předmět spojen řetízkem? Vím že hrozý ztracení ale na můj předmět se prostě nedá nic pověsit:(

Navrtat, provrtat, přitlouct…
Ale jinak je to jedno…

jestli chceš poslat do světa kulečníkovou kouly, tak jí dej do síťovky a k ní připevni štítek.

jedna se o celkem malou postavicku lepe receno o maleho plastoveho hrocha…:smiley:

Problém je v tom, že kačer, který navštívi keš, a najde štítek, který není s ničím spojen tak ho pošle pravděpodobně dále bez postavičky.

Nedavno jsem do malé figurky zatavil pomocí trafopajecky drátek(silnou sponku) ouško ve tvaru "U". V te figurce to drzelo dobře, pojištěno prstolepem(vteřinákem).

Neco jako [tb]TBGVGQ[/tb] ?

Jde to připevnit vždycky! Nedávno jsem se snažil dát dohromady jeden zahraniční TB, kdy to byly hodinky a řetízek se štítkem. Samo že hodinky zůstaly někde cestou a v jiné keši byl ten řetízek se známkou. Pátrací akce, prosby a po měsíci se podařilo zase vše dát dohromady. Docela se divím, že v té keši nikdo ty hodinky nevyměnil za samolepku :smiley: Připevnit to jde vždycky!!!

Ano ano takto nějak podobně to asi taky budu muset vyřešit, díky…

Kouknul bych po pruhledné krabce ( TIC TAC) tam šoupnul hrocha, zatavil tavicíma tyčinkama krabku provrtal přidal štítek a hurá do světa

No… to asi nepůjde protože hroch bude mít misi kde v krabičce nebude moci být ale jinak dobrý nápad…

a o co jde? jde snad pořád o otázku jestli se to musí připevnit tím řetízkem…nevím co řešíte, odpověď je NE, nemusí se to připevnit řetízkem, připevni si to jak chceš a čím cheš. A debata končí ne?!:smiley:

Malého plastového hrocha jsem chtěla taky:D No tak si budu muset vymyslet něco jiného :slight_smile: