TB do Francie a Travel Slug do Japonska

Meli jsme vizi. Ze vysleme predmety s nejakym cilem a nez se k nemu dostanou, budou behat po svete. Jenze se ukazalo, ze to tak jednoduche nebude. Nase behave predmety s jasne danym cilem zustavaji lezet na miste, protoze kaceri do cilovych mist nejedou. Jenze nam nejde jen o cil, nakonec i behani po Cechach by nas tesilo.

No kazdopadne, pokud se nekdo chystate do Francie, nas The Lighting TB se uhnizdil v http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=8248a8b1-6a24-4db4-af1a-4dd00dab60e8 a nechce se hybat. Pripadne pokud se nekdo chystate do teto vyhlasene kese, klidne TB nekam posoupnete, misto jakekoliv, jedina podminka snad aby slo o bezpecne misto.

No a pokud se nekdo chysta do Japonska pripadne by chtel pomoci posunout nas Travel Slug, ktery zamrzl zde http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=b6eb9428-c74d-4e6e-a432-d1e7c6c39101, budeme radi. A stejne jako v predeslem pripade, budeme radi i za posunuti v ramci CR do nejakych bezpecnych kesi.

Chtelo by to priblizit k TB hotelu. Obcas pomuze napsat ukol primo k TS at se hned vi co a jak.

Videla jsem situaci v jednom TB hotelu, v podstate stejna ne-li horsi, nez ted. Jinak oba predmety maji u sebe karticku s informacemi.

Prijde me ze kvuli tomu TS je zatim zbytecny se nejak vzrusovat ne? Je v kesi teprve mesic (vzhledem k pocasi posledni dobou me to neprijde az tak moc dlouho) a koukam ze uz po par dnech jsi daval Write note ke kesi at ho nekdo vezme. Mesic v kesi je porad milionkrat lepsi nez 3 mesice u nekoho kdo ho pravdepodobne uz nikam neda.

Ten Write note je tam od doby, co jsem videla, ze kdyz kaceri nejedou do cilove zeme Francie, nechavaji TB lezet. A jelikoz vidim, ze v kesi, kde je TS, se jen tak nekdo neobjevi, tak bych rada, az se objevi, aby na to jen nekouknul, nerekl, nejedu do Japonska a nenechal ho tam. Proto jsem to tam pripsala. Vzdyt vsechny predmety muzou behat po vlastech ceskych a budu jen rada.

Nj, s TB je obecne problem v tom, ze nejsou tak atraktivni. Proste malokterej TB je tak peknej jako Geocoin a navic byvaji vetsi a je potom problem je nekam umistit, takze je lidi berou min. Ale i kdyz sem vypoustel svoje coiny tak sem cekal, ze budou behat vyrazne rychleji.

My mame jen jeden TB a neni veliky. Ostatni jsou lacinne mince, ty stejne nebehaji, jedna vec je rarita, je to 3D kopie coinu, co jsme bastlili a to s velkym usilim, zatim nemel moc skoku, takze nevime, jestli se libi nebo ne. No a ted jsme vypustili original GC, tak holt uvidime. Ale nejak se nam ty mrsky ne a ne rozjet. Snad s jarem se neco zmeni.

kolega má letět ho Hirošimy, jen nevím kdy a jestli stihnu Váš GC stáhnout k nám :frowning:

No kdyby se to povedlo, to by byla parada, ale spis to asi neklapne co?

Kazdopadne kdyby se nekdo nahodou chystal do tech kesi, co jsem uvedla na zacatku s cilem posunout ty nase cestujici mrsky, tak v tom pripade jsme dluznici a dekujeme. Kdyztak nam dejte vedet, jestli se chystate. Pokud ne, napisu write note na Hradnikovu botanickou, at TB nekdo prenese zase kousek nekam, v podstate kamkoliv.

Ted me mrzi, ze jsem oba trackovatelne predmety nenacpala do TB letiste Ruzyne. Ted se nam tam shodou okolnosti dostali dva nase jine predmety s dennim odstupem a podle rychlosti vyzvednuti jednoho z nich soudim, ze TB hotel pracuje vzorne. No ale stalo se bohuzel umisteni jinde, s tim uz nic nenadelam.

Novinka, jeden zamrzly TS uz je vysvobozen od Usti nad Orlici. To je ten, co chce do Japonska. Pry bude vlozen nekde po Cechach, tak snad se nekam zase rozebehne. Zustava v platnosti visici TB u Hradnika v Horomericich, tak kdyby mel nekdo cestu okolo, prosim vysvobodte ho. TB hotel letiste Ruzyne vitan, ale to uz bych toho chtela moc :D.