Nechystáte se někdo do Mongolska? Mám u sebe jeden TB, který se tam chce dostat. Je to hovado, které mi zabralo 90% prostoru mé kešky (small) a asi bude problém ho někam nacpat. Ale není těžký, takže problém s nadváhou by nebyl ;).
Do Mongolska bych jel hned bejt na to cash. Par kesi v Ulambararu je. ![]()
Zatim ale mongolci jezdi k nam. Mame jich tu cely mesto.:D:D:D
To, že se TB chce dostat do Mongolska přece neznamené, že ho tam hned někdo zaveze. To by postrádalo veškerý smysl TBs.
Hezky ho odvez na služební cestě třeba na Slovensko a ať putuje dále stejným směrem ![]()
ono je to stejne jedno, pac nekdo vubec necte, kam co chce doputovat. Kamarad chtel, aby jeho TB doputoval na Aljasku, tak abych mu to ulehcil, dal mi TB, abych ho dovezl do Holandu. A co myslite? nejake genialni zenska ho vzala z cache v holandu a obratem jej dovezla do Cech :@:pB)
btw. byl protahnut 1. cachi v CZ a ta v Holandu byla 2. cache, resp. 1., ve ktere byl opravdu fyzicky umisten…
Po zkušenostech, které mám se svými GC a TB, na kterých bylo jasně napsáno, kam je nedávat, skončily svoji pouť po světě i přesto v podělaném TB hotelu nebo městské tradičce. Proto se občas pokouším pomoct. Do 14- ti dnů ho můžu poponést někam jinam, pokud někoho nenajdu. Chvilku tuhle věc dělám, takže bych na to asi přišel sám taky.
Normálně si neberu trackables, na kterých je jasný cíl a nemůžu mu nijak pomoct. Jenže tohle mi ucpalo keš :(.