Zdravím v Itálii jsem vyzvedl TB http://www.geocaching.com/track/details.aspx?id=2028047, ale teď se mi ozval jeho švýcarský owner, že by rád aby cestoval jen po Švýcarsku, ja jsem jej logoval až doma, tak už bylo pozdě jej nechat někde cestou. Nemá někdo z Prahy a blízkého okolí v dohledné době cestu do Švýcarska, kdo by jej případně vzal s sebou do nějaké keše. Díky
Ahoj, jo, zhruba za měsíc…
Ahoj, puvodne jsem psal ownerovi, ze zkusim sehnat nekoho do 14 dnu. Napsal jsem mu jestli mu to staci do mesice nebo uprednostni jine reseni. Cekam na jeho odpoved. Zatim diky za reakci.
Ahojte, mám pro tebe dobrou zprávu. Teď v sobotu jedeme s chnappi na 14 denní dovolenou do Rakouska, Švýcarska, Lichtenštenska a Německa. Klidně ti to TB tam vezmu, akorát bychom museli vymyslet, jak bys ho do tohoto pátku dopravil ke mě do Ostravy. Tady na sebe posílám telefonní číslo (775042646), popř. mě kontaktuj přes můj GC profil.
Vítek ![]()
Ahoj Vítku, dekuji za reakci. Uz se mi ozval majitel TB a staci mu to i za ten mesic jak jiz drive navrhnul LukasekProchazka, ktery je pokud vim z Prahy kde ja pracuji, tak zkusim kontaktovat nejprve jeho a uvidime, kdyztak se jeste ozvu.
.