TB do virtualky

Byl jsem v Holandsku a chtel jsem tam umistit par trackables…u nekterych se to podarilo, na 2 ale nebylo v kesi misto. Navstivil jsem ale krasnou virtualku…muzu zalogovat ze jsem do ni Tb vlozil, a pak zase vytahl a odvezl do CR? U "Kese" jsem ten TB vyfotil. Co Vy na to?

Určitě, nevidím na tom nic nekošer - majitel budet jistě rád za další kilometry :wink:

Mno,vzhledem k tomu,že dost kačerů vozí s sebou svůj GC(TB ),který do každé nalezené keše " vloží"a hned zase "vyndají" a jede dál,na tom nebude nic špatného.
A když už jsem tu,měl bych podobný dotaz.Vložil jsem jeden nalezený TB do keše,další kačer ho popovezl dále a skončil v multině,která má velmi malou návštěvnost.Já jí ještě nemám odlovenou a je možné,že na ni brzy dojde.Můžu vyzvednout a zalogovat TB,který už jsem jednou měl ? nebude to dělat při logování nějaký problém?

Pochopitelně, že ano.
Vždyť to de-facto i sám říkáš v první části příspěvku, kde mluvíš o trackování vlastního gc…

Je zajímavý, jak do virtuálky lze TB nacpat, zatímco do jiný geo-virtuálky - earthkeše ho nedostanete za nic na světě :wink:

Z toho si nic nedělej, třeba do webkamery taky nejde ;)!

No,jo,na tom něco bude.Já sem tak geniální,že si prostě sám odpovím dřív,než se zeptám :expressionless:

Skoro se tu blížíme porušení časoprostorového kontinua :slight_smile: a teorie relativity…

přesun!