TB,GC není v keši

Ahoj,
jsem owner keše ve které vím že zalogované TB, GC nejsou. Jak je odstranit z listingu kešky?

Asi takhle…

1. Oznacit ve fyzicke schrance viditelne, ze neni vhodne vkladat GC a TB, protoze tam mizi.
  2. V editaci kese nebo primo u trackovatelneho predmetu budes mit volbu Mark Item Missing

Na stránce předmětu máš jako majitel keše přístupnou volbu "Mark Item Missing" (v české verzi webu "Označit předmět jako ztracený").

Nedělal bych to ale dříve, než cca min. za měsíc. Že předmět virtuálně visí v keši, to nikomu neubližuje. Když se to ale udělá zbytečně, trochu to může zkomplikovat logování předmětu, jsou z toho zmatky a příp. poškozená trasa předmětu a nacestovaná vzdálenost. Někdo loguje po delší době, z různých důvodů…

Třeba se dá napsat poslednímu, kam ho doopravdy vložil.

Mám v ruce TB, který jsem vyzvedl z jiné keše, než kam ho předchozí kačer odložil. Prostě si to popletla :frowning:

No tak zrovna ty co tam jsou označeny se tam ,válí, už asi rok.:frowning:

Hm, tak to bych asi označil jako zmizelé.

Pokud by je někdo měl, tak rok na dologování určitě nikdo čekat nebude. Prostě je někdo zabordelařil :frowning:

Jiz rok mam ve sve schrance TB,ktere fyzicky nejsou, ale oznaceni jako Ztracene mi nefunguje. S.O.S

zkus si stranky prepnout do anglictiny, nektere veci v CZ nefunguji

… pokud máš na GC.com nastavenou češtinu tak je to tlačítko "mrtvé"

Musíš si, minimálně na dobu než vyřešíš odstranění TB, v profilu nastavit AJ.

Díky :slight_smile: