Možná blbý dotaz, ale odpověď nikde nemůžu najít. Co se dál děje s TB, příp. GC, který dosáhne svého cíle? Zůstává tam a někdo z „místních“ si ho bere? Vrací se domů k majiteli? Dostává nový úkol? Díky za odpověď!![]()
Majitel mu může dát nový úkol. Třeba návrat domů. ![]()
Přesně, viz tento TB http://www.geocaching.com/track/details.aspx?id=570222 od MilanoXTeamu z Olomouce, ten měl úkol dostat se na jižní pól. jakmile ho dosáhl, majitel změnil misi na návrat domů.
Wow, tak to je dobrý!!! Tak nejsem zas tak blbý geopívo jak jsem si myslela, tahle varianta mi přišla asi nejreálnější. Díky za další GC poučení ![]()
nebo tady… splněný úkol (TB1CJ0G) Travel Bug Dog Tag - Enika
Nebo tenhle http://www.geocaching.com/track/details.aspx?id=973721 , vyzvednul sem si ho a budu brát jenom na Eventy. Škody už nadělal dost ![]()
Prvni cesky TB Kordulka CZ sice zadny konkretni cil nemel, ale taky se po ctyrech letech na cestach stastne vratil domu.
Jakou rychlostí asi tak TB putují? Kdybych chtěl nějakej poslat do USA, nebudu čekat 10 let? ![]()
Je mi jasný, že je to hodně individuální, ale tak průměrně…
Za prvé, byl by to problém kdyby jsi čekal 10 let? Vždyt je to jen hra a zábava…
Rychlost asi odhadnout nejde, hodně to záleží na úkolu (cíli) a oblasti, kde se TB/GC pohybuje. Třeba v Praze má větší šanci dostat se někam do světa, měl by mít na sobě jasně uvedený úkol v několika jazycích, pak to půjde.
No, 10 let by už asi trošku problém byl :D. Já si představuju číslo v řádu roků. Ale třeba se pletu a právě proto jsem se zeptal.
Můj TB měl USA hned jako sedmou keš (a stavil se mezitím i v Africe).
Ono to je dost individuální.
No muj prvni GC teda zatim rozhodne nesprintuje. Prvni kacer ho posunul snad behem tydne. Druhej uz ho u sebe tahal dva tydny aby ho mohl vzit na event a u tretiho uz je pres dva tydny
Pritom posledni dva jsou hodne aktivni kaceri.
To prostě říct nejde. Já poslal coin do světa a s třetím nálezcem se dostal do západního Německa. Tam prošel asi 7 keší a pak se na rok ztratil. Teď ho zase jeden objevil a posunul dál…