Dobrý den, nevím zda sem toto téma patří ale mám prosbu na nějakého kačera nebo kačerku kteří jedou do Anglie aby vzali TB který jsem vzal v Londýně ale pak jsem si teprve přečetl že ten TB je v závodě. Bohužel měl sem málo času takže mi nic jiného nezbývalo než tento TB vzít do ČR. Tímto žádám někoho z kačerů kteří jedou do Anglie aby se mi ozvali a po domluvě bych jim tento TB předal nebo nechal v nějaké keši. Děkuji za odpověď.
ano, takovéhle vzkazy na toto fórum určitě patří.
já bohužel tímto směrem zrovna nemířím, tak mohu jen popřát hodně štěstí.
Letím tam příští měsíc, takže se mi kdyžtak ozvi soukromou zprávou, to platí i pro další zájemce.
Dohodli jsme se, a přes [cache]GCZPFK[/cache] jsme si [tb]TB2TFR1[/tb] předali.
Zítra pojede nazpátek do své domoviny.
Děkuji všem za odpovědi a hlavně děkuji PiTeamu za odvezení TB zpět do Velké Británie.
TB úspěšně odjel do Británie, ale bohužel se po týdnu vrátil zpátky do Prahy, aniž byla nalezena jediná keš
.
Omlouváme se a obnovuji výzvu:
Tímto žádám někoho z kačerů kteří jedou do Anglie aby se mi ozvali a po domluvě bych jim tento TB předal nebo nechal v nějaké keši. Děkuji za odpověď.
Zatím eviduji nabídku od vkrejci, ale jednodušší by bylo předání v Praze.
Ahoj, v listopadu jedu do Leicesteru. Snad bych mohl pomoci, je-li to aktuální.
Merencin i vkrejci odlétají až za dva a půl týdne. Zatím počítám s nabídkou Merencina - díky.
Není to ještě někdo, kdo poletí do Anglie dřív?
Hotovo, odletěno (dle vzoru odvezeno).
Ahoj, našel by se kačer z Prahy, který pojede do Británie a vzal by tam TBčko? V úkolu má už od roku 2009, že se má vrátit, ale pořád se toulá.
Nejsem sice z Prahy, ale v červnu se do Británie dostanu.
To asi bude lepší, když bude cestovat dál než aby stál do června… ale dík za nabídku.
Hojas, pokud by se dostal někam blíže na Moravu, tak můžu zařídit odvoz k Londýnu…
Ahoj, využiju toto téma pro stejný dotaz… mám GC který by chtěl zpět do Británie… nemáte někdo náhodou cestu kolem? ![]()