TB omylem "retrieved" místo "discovered"

Při logování TB jsem místo "discovered" kliknul na "retrieved" - hned po odeslání jsem si toho všimnul, log smazal a napsal nový "discovered".
V seznamu logů daného TB je to OK, ale v mém seznamu zůstal TB "viset".
Je nějaký ověřený postup jak se ho zbavit?

Jdi do té keše nebo odkud jsi ten TB "vzal" napiš Write note a vlož ho zpět. A je to.

Pokud máš ještě trackovací číslo, tak ho virtuálně "vlož" zpět do té cache. Pokud ne, tak můžeš zkusit napsat majiteli s tím, že bys rád zachoval správnou cestu předmětu, jestli by nebyl hodný a neposlal ti trackovací číslo. Aspoň takto jsem to řešil já, když se mi stalo přesně to samé.

Na vložení trackovací číslo přece nepotřebuje :wink:
Normálně vložit zpátky pomocí Write note, dole na stránce se sám nabídne k vložení.

napsat Write note, přidat TB a je to. Stejně jako když ukládás jakýkoliv jiný TB..

Trackovací číslo nepotřebuje, jde o [gc]TB2AVCM[/gc], který mu uvízl v inventáři. Postup s write note, jak popsal Zličíňák, bude bez problémů.

Omlouvám se. Přečetl jsem si to rychle při práci a nějak jsem z toho pochopil, že ho omylem virtuálně vložil do jiné krabičky :smiley:

Díky za rady, už vyřešeno (vloženo pomocí Write note a následně ten log smazán).

Navic tracking mit musi tak jako tak, kdyz chtel logovat DISCOVERED, ze? :smiley: