TB TB2AKEJ do Gdynia, Taipei, Tokyo, Barcelona ...

Zdravim
Tento TB [tb]TB2AKEJ[/tb] by chtěl do těchto měst Gdynia, Taipei, Tokyo, Barcelona, Athens, Istanbul, Kyiv, Toronto, Rome, Shanghai, Vancouver, Sydney, New York, London, Beijing, Hong Kong, Jerusalem, Paris, Belgrade, Cape Town, Riga, Montreal.
Nechystá se náhodou někdo tímto směrem? :slight_smile: Jestli ano, TB můžu nechat na Kladně, Slaném nebo Praze.
Díky.
Myškin

Škoda, kdyby chtěl do Hustopeč, tak bych ho vzal…

Bohužel Hustopeče se neobjevily na hrací desce hry Monopoly :smiley:

To je ovšem smůla pro Monopoly

Cca za 14 dní mne čeká Paříž, ráda ho vezmu s sebou. :slight_smile: Předání v Praze je v pohodě, napiš mi přes profil na gc.com a dohodneme se.

Tak to zní dobře. :slight_smile:

Ahoj tento TB si udělal výlet do Paříže, ale shodou nešťastných okolností je opět v Praze. Ráda ho předám někomu, kdo ho popoveze do další destinace nebo aspoň jejím směrem.

V seznamu zbývají tato města: Gdynia, Taipei, Tokyo, Barcelona, Athens, Istanbul, Kyiv, Toronto, Rome, Shanghai, Vancouver, Sydney, New York, Beijing, Hong Kong, Jerusalem, Belgrade, Cape Town, Montreal.

do Barcelony jezdím pro Seaty, je tam kousek od tud jedna keš,asi 1km od fabriky…můžu ho tam hodit…

Skvělá zpráva :slight_smile:

Ahoj, psala jsem ti email, ale nedostala jsem odpověď. Platí ještě nabídka? Prosím ozvi se, jinak ho - pokud se tu nenajde jiný kačer, který by mohl pomoci - budu muset o víkendu vložit alespoň do TB hotelu. Mám ho už relativně dlouho a nechci ho dál zbytečně držet u sebe. Díky.