Nemohl by ho nekdo priblizit? TB11MA8
když ho dotlačíš do Plzně, tak skončí u základny v Líních ![]()
Ja bych ho mohl posunout pristi tyden k zakladne v Namesti nad Oslavou ale problem je, ze primo u zakladny zadna kesky neni, vsechno jen pobliz …
No prave do te namesti bych ho dovezl asi taky, ale fakt tam jeste zadna cache neni. no asi tomu necham volny prubeh, holt majitel si zadal tezky ukol - navstivit co nejvice leteckych zakladen.
ano problem to je, pac pravidla zakazuji umistovat kese do blizkosti vojenskych objektu ![]()
brouk ma zajimavy ukol. to bude urcite existovat i nejaky s ukolem ve stylu: "TB Hrobar - vkladejte jen do zakopanych kesi" ![]()
V Praze mohu umístit u základny ve Kbelích, třeba v multině o kbelském leteckém muzeu.
Kdyby se pravidla dodrzovala doslovne, tak by se muselo zrusit opravdu hodne kesi, tak to neber tak vazne …
Kdybyste se ozvali mnohem driv tak bylo vsechno v pohode. Neb minuly tyden jsem z Brna jela do Kolina a prave v Caslavi u letiste jsem jedno TB nechavla.
Ahoj, ja budu o vokendu ve Slapanicich u Brna a do Caslavi ho muzu dovezt.
to: Katchi - Ahoj, tak to bych byl rad - napisuti maila a treba se domluvime.
T
Ted o Vikendu prijede za mnou do Brna Mamka a taky muze to TB vzit do Caslavi
TB je u mne a co nejdriv se dostane k nejakemu vojenskemu letisti…at uz v Caslavi nebo v Pardubicich…