TBHZDZ od DE/Nordrhein-Westfalen

Ahoj,

ma v drzeni [tb]TBHZDZ[/tb], puvodne jsem mu chtel pomoci za nase hranice do Saska ale nakonec jsme kvuli pocasi vylet zrusili.

Nepojede nekdo do DE/Nordrhein-Westfalen? Tohle TBcko by chtelo do kesky [cache]GC2F38[/cache] ale myslim ze jakakoli destinace ± v te oblasti by byla fajn.

K predani na Kladne, v Praze Dejvicich a pridne ± na trase nekde mezi. Komplikovaneji pak i nekde v centru.

No, do této oblasti se za týden chystám, ale bohužel se nedostanu na žádné ze zmiňovaných možností předání. Jediné, kdy opustím svá dvě města je víkend v Žatci. :frowning:

Kdyz mi Semiku prozradis souradnice Kladenskejch mysterek, tak se nabizim jako rychla spojka na trase Kladno - Sudety..:wink:

No my jedeme 20.7. do Berlina, tak bysme ho mohli presunout tam, sice to neni smerem kam chce, ale je to do Nemec. V dejvicich se vyskytuju nekolikrat do tydne a manza tam pracuje, tak by nebyl problem s predanim.

Cestu tím směrem (i dál) mám minimálně jednou týdně. S předáním určitě nebude problém. Pokud zájem trvá, ozvi se.

Vyvezu i kačera.:slight_smile:

Predano Black777jackovi dneska odpoledne. Diky za pomoc a preju stastnou cestu. :slight_smile: