Zdravim vsechny geocachery. Chci se zeptat, zda nekdo nema prebytecnou TB znamku, pripadne zda se je nekdo nechysta objednat. Rad bych si nejakeho zalozil a vyslal do sveta. V pripade objednavky bych mel zajem tak o 3ks.
Pokud nikdo nema ani neobjednava, tak dejte vedet kdo mate take zajem a mozna by jsme mohli udelat nejakou masovejsi objednavku dohromady.
Zatim sem napsala ještě z centra.cz… celkem neutrální… doufám, že dojde. Pokud ne, zkusím ještě neutrální z práce (nerada ho používám pro soukormé účely). Pokud ani to nezabere, zkusím poslat drsnej… ale více-méně už jsem to vzdala
Pokud zvládneš na velké Moravě objevit geohledače podle nicku Minekicce a případně e-mailové adresy, tak se připadnému vymámení nebráním a Dorcadionova +1 Petra taky ne. Ale takhle to asi bude problém. Jinak díky za účast.
Nemaji-li majitele obou TB nic proti, mohl bych taky zkusit poslat nejaky mail (v celkem smirlivem duchu) podle hesla “mnoho psu zajicova smrt”. Krome toho ta divcina ma v profilu na sebe primo uvedeny mail a ICQ (co zkusit i pres to)… V kazdem pripade cim driv se to zacne vymahat, tim lip. K “Citadele” snad trefi i bez GPS, zelva se dovnitr vejde a praciho hrdinu muze prilozit vedle.
Zdravím, zrovna to tady tak čtu. No onu dívčinu jsem ke geocachingu přivedl já, bohužel jsem nečekal jaké napáchá škody. Zrovna pro Palmexmana jsme byli společně a vysvětloval jsem jí, že ho musí poslat dál. Párkrát jsem se jí snažil dát na vědomí, že už by ty TBs neměla mít u sebe a někam je dát, ale bylo to asi marné.
Každopádně bych se za ni chtěl všem zůčastněným omluvit s tím, že to brzo vyřídím a pokud v nejbližší době ne ona tak já ty travelbugy od ní vezmu a někam je zavezu.
tak tobych meli z krku, snad. a ted k puvodnimu tematu. ja bych taky objednal nejake ty TB znamky, nebo lepe GeoCoiny. Mam i kreditni kartu takze jestli nekdo vite kde koupit nejlevneji, tak muzeme zacit objednavat
Mimochodem, na tohle jsou COPY tagy: kdyz se TB nenavratne ztrati, grabnes si ho zpatky a posles do sveta klon. Asi tak brzo ucinim se svymi tremi TB, kteri postupne skoncili v rukou cacheru neodpovidajicich na emaily.
K jinemu threadu: v souvislosti s takovymito pripady mi propagace geocachingu vubec nechybi.
Díky moc… já z jejích popisků: Hurá, muj první TB, hurá, druhý… jsem měla pocit, že vůbec netuší o co jde a že si dělá doma malou sbírku… Takže pokud se ho podaří poslat dál, tak budu moc vděčná.
To by bylo skvele kdyby jsi objednal. Koukal jsem na jina vlakna v tomto foru a Pitr to myslim objednaval pres http://www.geocaching-onlineshop.de Nejlevneji vyjde ten balik po 10ti kusech. Ja bych si zamluvil 3ks.
GeoCoiny tam ale nemaj, ale to me osobne nevadi.
A nebylo by jednoduší najít nějakého dobrovolníka v USA… pro porovnání jeden TB vyjde u němců 6,50 euro u američanů 4,99 dolarů nebo tak nějak. Ve výsledku jsou americké TB skoro o polovinu levnější…
z Britanie objednaval Drevokocur, tiez by mohol pustit nejaku radu a porovname ceny a podla toho sa rozhodneme. Ja mam zaujem o 2 travel bugy. Ak ma niekto zaujem o geocoin, poradi Haggaeus, ja som si ich objednaval cez neho, este ked bol v US.
z Britanie objednaval Drevokocur, tiez by mohol pustit nejaku radu a porovname ceny a podla toho sa rozhodneme. Ja mam zaujem o 2 travel bugy. Ak ma niekto zaujem o geocoin, poradi Haggaeus, ja som si ich objednaval cez neho, este ked bol v US.