Team360 a jeho "nejnavštěvovanější" keš

Taky jste někdo z přispěvatelů do logů "nejnavštěvovanější" keše na světě dostali tento email? :wink: :smiley:

[GEO] TEAM 360 contacting Hickos from Geocaching.com

Stay off my cache page.

User’s Profile:
Geocaching > Groundspeak - User Profile

A vzápětí pak [LOG] Log Deletion Notice

Prave jsem to sel sem vlozit a koukam, ze to vzal pres kopirak :slight_smile:

Docela bych byl pro nějakou bombing WN akci :wink:

Toto všetko kvôli tomuto obrázku? :smiley:
Inak neviem či to bude mať nejaký úspech, keď túto cache zakladal aj Dave Ulmer.. :wink:

Já bych se na to vykašlal… Moudřejší ustoupí… Stejně tím pravděpodobně nic nezmůžete :expressionless:

…hlavou zeď neprorazíš :slight_smile:

Bohuzel jsi mimo. Nejde o zadny obrazek, ale o to, ze tvrdi, ze jeho kes je nejnavstevovanejsi tradickou na svete, coz neni pravda - v Praze jsou dve, ktere ho s prehledem predstihly. Ovsem to nejak nedokaze rozdychat.

:smiley: pán Team360 je arogant. Mně to smazal taky. A lže dál.

No kdyz tam ted ctu ten jeho "Owner Maintenance" tak premyslim, jestli je na drogach nebo dusevne chorej.

Tak si udelejte bookmark "The Most-Found Geocaches are in Prague" a pridejte tam prazsky i tu jeho, s tim nice neudela a bude to videt.

Někdo jste mu tam dával log "need maintenance"? Write note owner smazat může, u logu tohoto typu si nejsem jistý, "need archived" určitě smazat nemůže…nebo se pletu?

pletes, NM i NA muze smazat. ‘Flag’ NM musi ale odstranit PM logem, ktery si sobe pote taky muze smazat :).

No navrhuji pritvrdit a nasazet mu tam NA logy. At se do toho vlozi i jeho reviewer :smiley:

LOOOL :D:D:D

jezis to je blbec..
a just bych mu tam neco napsal :smiley:

On si na nás ještě bude stěžovat :D:D:D:D
Teda, předtím to tam mohl mít jen jako omyl, ale vědomé trvání na omylu, to už je lež. A na lhaní já jsem trochu alergický.

Opravdu nevím kde dělám chybu, ale prolezl jsem vlákno "Terezka se stala nejnavštěvovanější keší!" asi 3x tam a zpět a nějak jsem si nevšiml jediné zmínky o Team360 ani jeho keších. Mohu se teda zeptat o čem se bavíte? :slight_smile: Dík.

o tomhle: http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=a79d6f50-74a6-4c85-b18c-86dd8b7313ab

Jo aha :smiley: Hoši a cherubine, je z Vás trochu špatnej :smiley:

EDIT: že bych se do toho disable logu nechal připsat taky… :smiley:

Musím říct, že se docela bavím, když si představím chudáka amíka, jak se rozčiluje nad nespravedlností světa, že jeho keš předběhly jiné a to ještě ze země, kterou by na mapě ani sám nenašel:D