Už tady byl Die Hexenschussbrigade, Velkej Vezir, tak co si myslíte o TeamuWaterloo 154 nálezů za den, to je taky na gratulaci
Vadí ti, že tě přeskočí ve statistice? Já osobně když jdu do terénu a najdu krabičku, tak je mi uplně jedno, jestli existuje waterlootým. Geokešink je hledání krabiček, ne rozčilování se nad stavem skóre, natož nad cizím.
Božínku, sám bych to neřekl líp!!! Díky!
Přesně tak, tak proč by jich nemohli najít 150 za den? (proveditelné to je.)
Tak teď mám zkažený celý den … (ironie
)
asi tak: no a? jejich věc, kvalitu mého zážitku to nějak vůbec neovlivní. Takže souhlas s hauskaa.
btw co můžeš udělat je, že jim napiš dotaz, jak to udělali. Třeba zjistíš, že je to v pořádku ![]()
Kdyz nebudes furt prohledavat statistiky a radeji pujdes ven, tak se tomu dennimu skore taky muzes priblizit. :D:D
Dalsi anonymni debil, kterej se tady snazi rozjet flame. ![]()
Tohle je dost slabej pokus hochu, zaloz novej nick a zkus to znova. B)
jejda, a co se zvednou, jít ven, trochu těch bodů posbírat ![]()
Jak tak koukam, tak u tohoto tymu je hlavni problem v tom, ze jejich log v logbooku nenajdete.
Ale ano, zapisuji se i do logbooku! A pokud jde o muj nazor - vubec mi to nevadi. Me zazitky to nijak neochuzuje ![]()
Fotrik ma pravdu. Nezapisujem, lepime nalepky.:o
LeeHill: Mluvim o TeamWaterloo, ktery nejmene na dvou kesich, o kterych vim, zapsany v logbooku neni a presto si loguje nalez na zaklade toho, ze jeden "clen" tam je zapsany pod svym nickem.
Ono je to o tom, co je to týmové logování? Týmové statistiky jsou fakt o ničem, tyhle položky mažu ze seznamu a hodnotu pro mně mají kačeři solisté.
Co je tedy týmové logování. Musí být na místě všichni členové týmu? Nebo jen 9/10 členů nebo stačí jen jeden? Já jsem schopen uznat variantu 9/10…
Jak to ale poznám? Jedna týmová nálepka není záruka. Podpisy všech členů týmu pod sebou se svorkou "toto je tým xy"? Nevím…
… a v jádru věci je mi to totálně jedno. S každou takovou debatou si vzpomenu na školní léta a čůrání na zeď… (netuším jak to maj holky).
sobikovi: Ono je to o tom, ze na petkovem eventu, ktery mel navic dodatecnou logovaci podminku, si loguji ucast na zaklade toho, ze je tam razitko polerok. Pro jistotu po lopate upresnuji, ze zadna zminka o TeamWaterloo v logbooku neni, takze nesplnili ani zakladni pravidlo pro uznani logu. A i kdyby byl, myslim, ze by se dala otevrit zajimava diskuze nejen o tom, zda lze uznat log, ale i o tom, zda lze akceptovat samu registraci tymu na geocaching.com. Ja takovou diskuzi otevirat nebudu, ale at se nesnazi honit body na eventu, jehoz priprava stala velky tym lidi pet mesicu casu a kazdy ucastnik si log tezce vydrel, kdyz nesplni ani zakladni pravidlo zapisu v logbooku, o dalsich podminkach nemluve. Docela by me zajimalo, kolik dalsich kesi si takto dodatecne loguji.
Já tvoje rozhořčení chápu, ale… budou zítra rohlíky levnější? Nebudou. Ten event jsi připravil pro pár lidí a asi se povedl… Ti lidé si to užili, ty máš dobrý pocit, že jsi něco udělal. Polerok tam asi byl… Jestli parta nějakých maníků má radost z toho, že šplhá ve statistikách a nebyla tam, neužila si to. Jejich problém…
Dle logů na mých keší team waterloo loguje za 1 nalezeného člena.
.
Osobně si myslím že za team by se mělo logovat pouze v případě že je přítomna většina členů, např 3 ze 4, 4 z 6, atd.
Ne že jeden tam jede a hned logují za team.
Ale sto lidí sto chutí.
Je to hra a ne nějaký byznys.
Navíc si myslím že v pravidlech nic o teamech není.(nečetl jsem je - ale důležité znám
)
LeeHill je členem teamu waterloo ![]()
Všude se vytvářejí koncerny, kartely, trusty, federace, unie a co já vím ještě, tak proč ne při geocachingu :). Přejme jim to, když z toho mají radost. Až se sjednotí všichni kačeři do jednoho týmu, to teprve budou statistiky ![]()
Mně osobně je ale taky jedno, jestli se mi do logbooku zapíší všichni, nebo jen jeden. Ale chápu, že kdo honí bodíky a pozice ve statistikách, tomu to připadá jako neférové jednání.
Spis kdyz jsem mazal logy lidem, kteri tam byli, ale nezvladli dojit do cile, tak proc nechat log nekomu, kdo tam nebyl?
fotrik: treba proto, ze rohliky levnejsi nebudou a za pocet odlovenych kesi si nove sedmickove BMW taky nekoupi ani on, ani ty ![]()
Tome, to je jak v tom vtipu s kozou a chlapem s gaťama na půl žerdi. Některé věci holt nevysvětlíš. Tak maž logy a je to;)