momentalne pracuju na jedne kesi a soucasti teto mysterky je hadanka, ktera je formou klasicke aplikace (.exe), problem je ze jsem zjistil, ze cache, ktere vyžadují dodatecnou registraci na webových stránkách, instalace programu nebo stahování souboru nejsou publikovatelné.
Ja jsem pro ulozeni teto aplikace, pouzil nove vytvorene stranky u poskytovatele webnode, ale aplikace se na stranky nijak neda nahrat, ukazuje se jen odkaz ke stazeni.
Nevite, prosim, nekdo kde bych mohl aplikaci nahrat, tak aby byla spustitelna primo z webu bez nutnosti neco stahovat?
A umí ten exe soubor něco speciálního? Já jsem toho názoru, že dneska se dá jako klasická internetová stránka přeprogramovat cokoliv, ať už v PHP nebo ve flashi B).
To bylo řečeno nadmíru užitečně ! Že je zákaz tových listingů to je zcela oprávněné. Nejen proto, že je to velmi nebezpečné, ale i proto, že je to potencionálně schopna spustit jen část kačerů.
A pokud myslíš, že by to mělo být spouštěné přímo na web serveru, tak to se samozřejmě dá (pokud ten server docela náhodou jede pod Windows), ale obávám se, že normální poskytovatel ti to v žádném případě nedovolí. Opět z bezpečnostních důvodů.
A pokud bys neposlechl dobře míněné rady, tak se dopředu zeptej reviewera na jeho názor…
pokud už umíš v c#, tak by neměl být problém v tom udělat aplikaci na web (v dospelym visual studiu nebo visual web developer express zdarma, návodů na netu je mraky, hledej základy asp.net) a aspone pro to nabízí free hosting.
exe soubor je velmi nevhodná technologine pro distribuci hádanek. Použij nějakou jinou technologii. Já osobně mám nejradši takové technologie, kde lze použít tiskárnu, úlohu vytisknout, uvařit si čaj, zatopit si v krbu, úlohu vyluštit a v létě, až bude teplo dojít pro krabičku.
no…slušně tu v diskusi reagovali všichni kačeři, kromě jednoho poloanonyma, co nemá ani vyplněný odkaz na profil gc.com, a chová se k ostatním dost arogantně.
Nevadí, budu si pamatovat, komu nemá cenu radit příště.
Tak to je paráda. Ale je to flash, webová technologie. A na externí stránce, mimo listing. Exe bych nikoho stahovat a spouštět nenutil. Spousta věcí se dá na stránkách udělat i javaskriptem, který je taky běžně na webu používán, ale ne přímo ze stránek s listingem, GS by ho zřejmě nespustil. Nezkoušel to někdo? Myslím, že to nejde.
Ja vim, ze ma pravdu, ale myslel jsem ze toto vlakno se jmenuje PORADNA a je urcena k reseni problemu. Ted vim ze jsem to trochu prehnal a pisateli se omlouvam.
Kdyz ted vidim ze toto vlakno nekteri zakomplexovani uzivatele (ze jo S7T7N :D) pouzivaji vyhradne k placani nesmyslu misto aby se snazili pomoct. Nevim ale me slovo PORADNA pripada srozumitelne dost?