..a zrovna ten první pořad je i online
…jinak Jizerky mám taky hodně rád, ale hledám jen chvíli, tak se nemůžu dočkat na jaro, až projdu staré místa a budu na nich hledat to, co mě tam předtím hledat nenapadlo:)
Chystam se po tom patrat, jestli to nekde nebude na netu…popr. kdyby mel nekdo cely v PC … hlavne tu cast o MTB, stavbe singletracku apod.
Tak kdyby to nekdo mel cely… byl bych zajemce.
jo jo, takhle to dopada, kdyz se cely liberecko usilovne modli, aby katce konecne napadl snih a potom se to pretapne vcera jsem byl rad, ze jsem v desny odstehoval rodinu 200 metru z parkoviste do chaty na hledani jsem uz predem rezignoval. byl jsem rad, ze jsem se probrodil ve splzove k jezu
Po jizerkach je pár keší, které jsou v pohodě i vzimě, třeba nová [cache]GC1MREY[/cache] nebo některé Jizerské výhledy. Určitě ale nezkoušej [cache]GC1MHE7[/cache]
no ja sem jen zvedavej, jak se ted budete v praze pohybovat ve sneznicich, ktery vam uz nepochybne musely evolucne prirust k noham, abyste letos vubec prezili.
tak to jsem si oddychl, ono by se vam docela blbe v namackanym vagonu metra zvadaly nohy. nehlede na to, ze ridit auto by bylo vylozene podivny, kdyz naraz seslapnes brzdu i plyn.
tak nam ji sem nepoustejte ja vlastne vubec nechapu, co to mate za moresy - nejdriv si tam nasnezite - hura, hura, bezkovani, sjezdovani, sneznicovani… pak zjistite, ze kvuli tomu nemuzete najit zadny FTFko, tak vas to prestane bavit a: "co s tim ted?" "uz vim, posleme to pekne do prahy" ale ne tak, abysme si tady snih taky trochu uzili, vy to musite poslat jako vodu co furt proti ty praze mate?
jinak jsme se poucili a na vodu v metru jsme uz pripraveny: proste vsem metrovym keskam zvedneme teren na 5* a pridame atribut may require wading, swimming, scuba diving