Tento listing byl zablokován, logování není povoleno.

Tak jsme našli žijící archiválii (Soutok v2.0 GCN87B Soutok v2.0 (Traditional Cache) in Jihomoravský kraj, Czechia created by SC ), keš je na místě, takže do papírového logbooku jsme se zapsali, ale na stránkách geocachingu je logování zakázáno. Přitom jsou tam logy ještě z ledna a pak ani zmínka, že by měla být nějaká změna. Neměl by se owner spíš postarat o odstranění kešky z terénu, než zablokovat logování? Nemělo by být možno zalogovat všechno, co zalogujeme do papírového logbooku?

Dle pravidel Zeměmluvu je keška, která je disable nebo archived neodlovitelná.
Resp. autor kešky má právo log neuznat, či smazat.

Pokud je keška fyzicky na místě a odlovitelná, pak si ji na GC.com můžeš zalogovat i když je archivovaná. V případě tohohle listingu to vypadá, že by to neměl být problém … Zaloguj jí jako jakoukoliv jinou keš…

No, koukám na to… krabka se ztratila pomalu před 5 lety, před půl rokem se zase našla, profláklo se to a od té doby se loguje. Owner za tu dobu může klidně bydlet někde jinde a prostě už o ní nechce slyšet. To je jeho právo. Nechte archiválii spát.

no, ale ono to právě nejde:

Prostě má smůlu, už je po sezóně

Díky, něco takového jsem sice tušila, ale že si s tím vzpomněl zrovna 6 let po archivaci a nedal o tom vědět do logu, to mě zklamalo…

A zkoušel sis to? (konkrétně u této keše?)

Podle mého názoru je to spíše dotaz na Dark Lorda.
Ani nevím, zda zamknout listing má práo owner nebo zda je to výsadou reviewera.

jen reviewer, a v archivovaném listingu se nedá editovat, takže tam to už owner napsat nemohl.

Zajímavý, byla jsem si téměř jista, že to zamčel owner. Nejen podle času jeho posledního přihlášení na gc. Ale hlavně proto, že takových kešek je kolem několik a reviewerovi evidentně nevadí.

O.K., asi tu není dál co řešit, díky všem za názory.