Teplice a okolí

Zdarec ,jelikož mám odloveno teprve pár keší považuji se za začátečníka ,tak jsem se chtěl zeptat jestli je někdo z Teplic nebo blízkého okolí. Občas vyrazit na keš ,poprosit o radu atd. :wink:

Ahoj, 8.12. se zastav na pivko U Švejka (restaurace u věžiček) na sedmou večerní a uvidíš teplický výkvět :D:D:D. A neboj,dostaneš rad že je ani nepobereš :wink:

A když nebudeš vědět odpovědi na "ertku" řekni Roodemu, on to tak má rád :D:D:D

to je škoda protože mám zrovna odpolední ,ale pokud by se konalo něco někdy jindy určitě si pro rady příjdu :smiley:

a z jakých částí Teplic jste?

Ze všech. :smiley:

tak to už máte asi všechno v Teplicích odloveno co? :slight_smile:

sobedruhy, valy,sanov 1 i 2 ,retenice, prosetice … :smiley: vlastne jak pise familak, ze vsech B)B)B)B)

já osobně řetenice :wink:

hale, pechypico, odkdy bydli roode na valech, na sanove 1i2, v retenicich i v proseticich??? :D:D:D

Ónane od te doby , co zna odpovedi na vsechny ertky B)

Mám dotaz. Když vezmu k Švejkovi noťase a mapy, pomůže mi někdo s instalací map a MapSource? Když jsem to zkoušela, hodilo to hlášku, jestli to může změnit data v počítači nebo něco podobného. Tak jsem to radši ukončila. Jsem na to fakt levá. :frowning: Koupím pivo. :wink:

tak kdyby se konalo někdy nějaký další pivko dejte vědět :wink:

Nan, nan má tu nálepku toho počítačového génia, takže mu asi nezbyde nic jineho…
Pro ..Janak_J…Ty srazy jsou pravidelne zhruba jednou mesicne vzdy ve stredu, ale je to inkogníííto "bez bodu" :wink:

a srazy máte pokaždý u švejka nebo měníte lokály?

Zatím jen a pouze švejk, ještě tedy chodíme s hokejistama každé pondělí ke hvězdám,ale tam je hokejka a kačer tak půl na půl :slight_smile: Občas přijde hostovat Nan a Roode, jinak je tam MacGyver , já (furt :slight_smile: ), někdy Naty-N
B)B)

… a jééééééj,pechy to asi zas dostal :D. Snad mu to do středy skončí :smiley: .

To Evca.N - klíďo to doval,něco s tím spácháme

nedal by mi někdo menší nápovědu kapličku na nový vsi? určitě už máte odloveno :wink: protože křížek +křížek=křížek ni jaksi nic nenapověděl :slight_smile:

V hintu je slovo křížek a podle terénu to nebude ten na věžičce. Co tam tak vypadá ?

Ta není o listingu. Kamufláž. :wink: