Zdarec ,jelikož mám odloveno teprve pár keší považuji se za začátečníka ,tak jsem se chtěl zeptat jestli je někdo z Teplic nebo blízkého okolí. Občas vyrazit na keš ,poprosit o radu atd. ![]()
Ahoj, 8.12. se zastav na pivko U Švejka (restaurace u věžiček) na sedmou večerní a uvidíš teplický výkvět :D:D:D. A neboj,dostaneš rad že je ani nepobereš ![]()
A když nebudeš vědět odpovědi na "ertku" řekni Roodemu, on to tak má rád :D:D:D
to je škoda protože mám zrovna odpolední ,ale pokud by se konalo něco někdy jindy určitě si pro rady příjdu ![]()
a z jakých částí Teplic jste?
Ze všech. ![]()
tak to už máte asi všechno v Teplicích odloveno co? ![]()
sobedruhy, valy,sanov 1 i 2 ,retenice, prosetice …
vlastne jak pise familak, ze vsech B)B)B)B)
já osobně řetenice ![]()
hale, pechypico, odkdy bydli roode na valech, na sanove 1i2, v retenicich i v proseticich??? :D:D:D
nan2002 napsal/a:
hale, pechypico, odkdy bydli roode na valech, na sanove 1i2, v retenicich i v proseticich??? :D:D:D
Ónane od te doby , co zna odpovedi na vsechny ertky B)
Mám dotaz. Když vezmu k Švejkovi noťase a mapy, pomůže mi někdo s instalací map a MapSource? Když jsem to zkoušela, hodilo to hlášku, jestli to může změnit data v počítači nebo něco podobného. Tak jsem to radši ukončila. Jsem na to fakt levá.
Koupím pivo. ![]()
tak kdyby se konalo někdy nějaký další pivko dejte vědět ![]()
Evca.N napsal/a:
Mám dotaz. Když vezmu k Švejkovi noťase a mapy, pomůže mi někdo s instalací map a MapSource? Když jsem to zkoušela, hodilo to hlášku, jestli to může změnit data v počítači nebo něco podobného. Tak jsem to radši ukončila. Jsem na to fakt levá.Koupím pivo.
Nan, nan má tu nálepku toho počítačového génia, takže mu asi nezbyde nic jineho…
Pro ..Janak_J…Ty srazy jsou pravidelne zhruba jednou mesicne vzdy ve stredu, ale je to inkogníííto "bez bodu" ![]()
a srazy máte pokaždý u švejka nebo měníte lokály?
Janak_J napsal/a:
a srazy máte pokaždý u švejka nebo měníte lokály?
Zatím jen a pouze švejk, ještě tedy chodíme s hokejistama každé pondělí ke hvězdám,ale tam je hokejka a kačer tak půl na půl
Občas přijde hostovat Nan a Roode, jinak je tam MacGyver , já (furt
), někdy Naty-N
B)B)
… a jééééééj,pechy to asi zas dostal :D. Snad mu to do středy skončí
.
To Evca.N - klíďo to doval,něco s tím spácháme
nedal by mi někdo menší nápovědu kapličku na nový vsi? určitě už máte odloveno
protože křížek +křížek=křížek ni jaksi nic nenapověděl ![]()
V hintu je slovo křížek a podle terénu to nebude ten na věžičce. Co tam tak vypadá ?
Janak_J napsal/a:
nedal by mi někdo menší nápovědu kapličku na nový vsi? určitě už máte odlovenoprotože křížek +křížek=křížek ni jaksi nic nenapověděl
Ta není o listingu. Kamufláž. ![]()