Test vnímání obličeje

Ahoj, jestli máte chvilku volného času a jste ochotní pomoci "vědě", tak budu ráda, když mi vyplníte tenhle test: http://parkis.net/~krovacek/test/
Nejsem zkušený phpčkář, takže se předem omlouvám za případné problémy, a vám co mi to vyplníte předem moc díky;)

divní patroni, s žádným velká prča nebude :smiley:

No to je pravda, všici stejně zamračení s červeným křížkem přes xicht.

žádný červený křížek by tam být neměl :)))

No, odpovězeno, ale taková trochu sazka :smiley: (nemyslim tim finanční situaci)

tolik slizkých politiků pohromadě se jen tak nevidí, třeba Standa Upřímný atd.

Tak jsem to zkusil. Jsem si jist, že bych to podruhé nedal stejně ani kdybych se rozkrájel. Navíc jsem tam moc rozdílů nevnímal. Asi budu na obličej méně vnímavý…

No tak mě se v IE zobrazuje červený křížek obrázek chybí
V Mozile pouze bílé pozadí, žádný obrázek

:frowning:
i při nejlepší vůli to prostě vyplnit nemůžu

v chrome bez problemu

snažila jsem se to odladit pro všemožné verze různých prohlížečů, bohužel všechno odchytit nešlo :frowning: takže díky aspoň za snahu :)))

on to není obrázek ale video, prohlížeč musí podporovat HTML5 tag VIDEO. Většina už to dnes umí (v aktuálních verzích), ale holt když to nejde tak to nejde, prohlížeče jsou nevyzpytatelné džungle :slight_smile:

ono ani nemusí, pro starší verze exploreru je to udělané přes quicktime.. ale ani to ne vždy jde :smiley:

Tak mě se pravý točí … a levému chybí plugin … :D:D:D

…jaký pravý??? Tam není jen jeden??? :o

Hele, ono to vypadá že zase kritizuju, ale nechtělo by to celé nejdřív odladit, než se to pustí mezi lid?

Je tam jen jeden :slight_smile: No samozřejmě by to chtělo doladit, ale zase pokud to funguje, funguje to správně :wink: A jestli vám to někomu nefunguje a máte nápad, jak to opravit, tak budu ráda za radu, já odladila nejčastější verze prohlížečů a smířila se s tím, že když to někomu nebude fungovat, přijdu o jednoho testovače.. a přišlo mi že kdybych to odlaďovala pro všechny verze všech prohlížečů než to vůbec spustím, tak se výsledků nedočkám nikdy. A přece jen, není to komerční a jako obvykle tlačí čas :slight_smile:

No tak v Chromu v pohodě vyplněno, ale nevim, viděl jsem tam jenom mužský rysy tak asi nemám moc dobrý vnímání :slight_smile:

Vždyť to byl samej chlap, ne ? :wink:

Vyplněno v Chromu bez problému. Ale bylo to hodně takové tipovací, ne úplně, snažil jsem se to dělat poctivě, ale podruhé by to asi dopadlo jinak. A taky jsem tam viděl jenom chlapy a vůbec nebyli sympatičtí, aspoň né takto rozsekaní na části. Ale vyplněno a je to zajímavý dotazník.

Ve Firefoxu vyplneno bez problemu… Teda az na to ze mi vsechvy ty kousky prisly skorem stejne… :smiley:

Vyplněno s mocnou silou samovznícené lišky. Hypnotizoval jsem ty poloskinheady a nozdry hezkou chvíli a něco vyplnil…přemýšlím, že na otce vyrazím s lupou, nějak se mi to nezdá:-))