Testovací verze mapy (6)

Pro ty co chtějí sledovat připravované změny v mapě je tu verze 6. Zatím jen drobná změna a tou je zobrazení popisku u bodu (wpt,název) přímo v mapě. Změnu zobrazení popisku lze provést v nastavení.

Skvele! pro tisk nahledove mapky na lov je to vyborna pomucka! Diky!!!

Paráda, tohle mi chybělo a musel jsem do vytištěné mapy dopisovat jména keší ručně. Díky Pepo

P.S. Akorát to teď zkouším, nastavit to sice lze, ale nezobrazuje mi to nic než ty ikony :frowning: - asi nějaká chybka

Tak mně se popis zobrazí, nicméně nastavení se neukládá, při příštím spuštění už je to opět bez popisku.
Každopádně díky, je to velmi příjemné zlepšení :slight_smile:

V čem to pouštíš? Zatím jsem to testoval jen ve firefoxu a teď koukám, že IE má problém s javascriptem.

Mě se zobrazuje jen při ukázání myší, ale to se dělo před tím taky. Teď tam přibyla ta volba, ale nemá to vliv na trvalé zobrazení názvů u ikonek

Časem to asi ukládat bude.

Tahle verze je zatím pracovní, takže cokoliv nemusí fungovat a může být změněno

IE 6 :frowning:

Tak jsem něco povrtal a v IE6 mi to už funguje.

Tak nastavení popisků by se mělo ukládat i načítat

Díky moc, funguje to bezvadně :slight_smile:

Jo, uže je to OK a i to ukládá. Problém je s přehledností třeba v Praze, kde se to tluče. Ale s tím se toho už moc udělat nedá. Snad kdyby se dala vyřešit průhlednost, ale to asi nepůjde.

No, možná by to šlo vyřešit alespoň tak, že by se při najetí myši na ikonku cache popisek přesunul do popředí…

Mít přes sebe 10 poloprůhledných textů by přehlednosti asi moc nepomohlo.

A aby se to zvýrazňovalo při najetí je možná zbytečné. Už teď by tam měl při najetí fungovat hint, takže by se to duplikovalo.

To by vážně neřešilo překrývání textů, to jsem měl na mysli jiný problém, kdy okénko s textem (a někdy zatraceně dlouhým) překryje na vytištěné mapě důležité orientační prvky jako třeba cesty a výrazně to ztíží orientaci podle mapy. Ale pokud to nejde (třeba volitelně) tak to neřeš, nechá se žít i s plnými a ohraničenými okénky velmi dobře :smiley:

Tak jsem tam malou průhlednost zkusil dát.

rozšířeno info v hintu značky (wpt, typ, velikost, obtížnost, terén)

Jo na mapě už je to skoro dobrý - možná by se nechal odstranit i ten rámeček, ale nevím, jak by to vypadalo.

Spíš jsem našel problém při tisku - 7 z 8 vytištěných keší na listu to napsalo tak nějak rozmázle našikmo jako oibrácenou kurzívou a je to na hranici čitelnosti. Nevím, jestli se ti to povede nasimulovat, kdyžtak oskenuju a pošlu.

S tim tiskem ti problém věřim, teď jsem to zkoušel ve FF2 a ani jsem si neškrtnul. Rozumně to půjde tisknout asi jen přes printscreen a tisk obrázku.

Teď jsem dal na zkoušku pryč ten rámeček.