Pro ty co chtějí sledovat připravované změny v mapě je tu verze 6. Zatím jen drobná změna a tou je zobrazení popisku u bodu (wpt,název) přímo v mapě. Změnu zobrazení popisku lze provést v nastavení.
Tak mně se popis zobrazí, nicméně nastavení se neukládá, při příštím spuštění už je to opět bez popisku.
Každopádně díky, je to velmi příjemné zlepšení
Jo, uže je to OK a i to ukládá. Problém je s přehledností třeba v Praze, kde se to tluče. Ale s tím se toho už moc udělat nedá. Snad kdyby se dala vyřešit průhlednost, ale to asi nepůjde.
To by vážně neřešilo překrývání textů, to jsem měl na mysli jiný problém, kdy okénko s textem (a někdy zatraceně dlouhým) překryje na vytištěné mapě důležité orientační prvky jako třeba cesty a výrazně to ztíží orientaci podle mapy. Ale pokud to nejde (třeba volitelně) tak to neřeš, nechá se žít i s plnými a ohraničenými okénky velmi dobře
Jo na mapě už je to skoro dobrý - možná by se nechal odstranit i ten rámeček, ale nevím, jak by to vypadalo.
Spíš jsem našel problém při tisku - 7 z 8 vytištěných keší na listu to napsalo tak nějak rozmázle našikmo jako oibrácenou kurzívou a je to na hranici čitelnosti. Nevím, jestli se ti to povede nasimulovat, kdyžtak oskenuju a pošlu.