Narazila jsem na tento článek. Sice není úplně aktuální, ale třeba by mohl leckomu, kdo ještě není rozhodnut jakou navigaci pořídit, pomoci. :o
Je to z COMPUTERU z prosince 2008:
http://www.smartmaps.cz/downloads/doc/computer242008.pdf
Jo, to je dobra recenze a redakce Computeru je i skutecne duveryhodna, vrele doporucuji.
To vypadá dobře, dobré čtení i hodnocení.
Hmm jenom možná měli autoři zůstat u samotného testu nebo si před psaním o fungování systému pročíst když už nic víc aspoň wikipedii.:o
no mne i ten test se zda zbytecne ovlivneny nadsenim pro oregon
co u jednoho je problem, u oregonu zase moc nevadi
tim nechci rict, ze by nemohl vyhrat test, ale ty popisy mi prijdou usmevny
Navíc článek tvrdí, že Oregon má vyšší výdrž než Vista HCX. Mám opačné zkušenosti, navíc u Visty nemusím pořád zapínat podsvětlení. Oregon bez podsvětlení používat skoro nejde. (i tak Oregon ale proti vistě upřednostňuji)
Oregon je prostě nejlepší a je jedno proč
Navíc kdybych měl porovnávat zmíněné GPS, tak bych asi porovnával jen první tři z testu (O., 60., V.) a na ten zbytek zvysoka kašlal. Výsledky (1. O., 2. 60., 3. V.) bych měl stejné.
se zradci, co odkopnou 60ku, se nikdo nebavi
![]()
Solidní článek. Díky za typ! Nějak jsem marně hledal Colouše? Je neuvěřitelné, že 60-tka už se vyrábí několik let a stále se drží na špici. No spíše bych řekl na vrcholu. Ten test přeci jen možná trochu straní Oregonu. Zejména jeho výdrž oproti 60-tce mi přijde dost podezřelá:o. Mno zatím bych neměnil. Nedávno na hřebenu v Krkonoších ve vánici a v rukavicích s Oregonem, no nevím, nevím…
Dál čekám na nějakou inovovanou 60CSx.![]()
Ne ne, 60ku mám pořád, jak by mohl člověk existovat s jedinou GPSkou ? :D:D:D
bertlak napsal/a:
Solidní článek. Díky za typ! Nějak jsem marně hledal Colouše? Je neuvěřitelné, že 60-tka už se vyrábí několik let a stále se drží na špici. No spíše bych řekl na vrcholu. Ten test přeci jen možná trochu straní Oregonu. Zejména jeho výdrž oproti 60-tce mi přijde dost podezřelá:o. Mno zatím bych neměnil. Nedávno na hřebenu v Krkonoších ve vánici a v rukavicích s Oregonem, no nevím, nevím…Dál čekám na nějakou inovovanou 60CSx.
no jo map 60CSx B)… klavilata nestárne ![]()
chtělo by to spíš udělat i porovnání navigací staršího data výroby,po kterých mnozí kačeři sáhnou nejdříve-proč si kupovat navigaci za desítku když nevím zda mě to bude bavit-typu Garmin Legend a podobně…legenda mám ostatné sám,slouží dobře, i když koukám po něčem lepším…
U těch testů mi také vadí zdůraznění "problematické" nevýhody umístění micro SD pod baterkami u Oregonu a 60CSx oproti Vistě … nevidím důvod tu 2GB kartu léta vytahovat … oproti naprostému opominutí podstatné výhody 60CSx disponující možností připojení externí antény. Pokud se u všech typů uvádí možnost použití v automobilu, tak 60-ka jako jediná obstojí v autě s pokovenými skly.
nějak nevím, ale na Legenda se nezapomíná
StanB99 napsal/a:
U těch testů mi také vadí zdůraznění "problematické" nevýhody umístění micro SD pod baterkami u Oregonu a 60CSx oproti Vistě … nevidím důvod tu 2GB kartu léta vytahovat … oproti naprostému opominutí podstatné výhody 60CSx disponující možností připojení externí antény. Pokud se u všech typů uvádí možnost použití v automobilu, tak 60-ka jako jediná obstojí v autě s pokovenými skly.
jj souhlasím .. například taky anténu místo aby pochválii za velmi dobrí příjem signálu, tak vytkli ze vicnívá…