Ahoj chci se pouze zeptat jakým způsobem dostanu do oregonu text o pokladu, třeba když je tam návod jak na poklad…Tedy jestli to vůbec jde…Moc děkuji za odpověď. Jsem nový a moc se těším na hledání…Ahoj Honza
Proč mi to tuto volbu neumožňuje…? Send phone, send gps jde, ale toto ne…Proč? Díky
A máš zaplacený Premium Membership? Jestli ne, tak to přes geocaching.com nepůjde.
Už to chápu… děkuju Myšákos
Existuje jiný způsob než tento, jak ten text k dané keši dostat do oregonu?
Moc díky za každou radu, začínám, takže nevím co a jak…
Ale kdeze, cest je opravdu mnoho. Ono GPXlze ziskat i jinymi, ale ne zcela legalnimi cestami. Podivej se treba na Skrysotlac, ale to neni rozhodne jediny zpusob.
Navic existuji i jine zpusoby, jak tam ty informace do GPSky dostat. Druha oblibena metoda je v podobe vlastni POI kategorie. Vyhoda teto cesty je v tom, ze tam nemas zadne umele vytvorene limity na maximalni pocet bodu.
To záleží na měřítku, pokud potřebuješ každý den aktuální listingy tisíce keší, nebo tak něco, kup si PM.
Pokud ti stačí občas pár keší na výlet, vyzkoušej třeba Skrýšotlač.
Používame pro stahovani listingu do Oregona MOZIGO.Nemáme PM a toto nám poslouží perfektně.
Ok. Tak tedy vyzkoušel jsem skrýšotlač a dobrý, text a info mi oregona vlezou má to svéh "ale", na které se chci zeptat jestli to někdo z Vás vychytal…
Občas mi info o keši ukáže na jednu stánku, ale jakoby dva texty přes sebe…
A to že to načítá třeba minutu je ok ?
Firmware jsem dával odsud nejnovější…
Rady please, máte to ošéfovaný???
Moc dík
Určite ti doporučujem MoZiGo
- super soft pre Geocaching a Oregon.
Bezproblemov si vyberies oblast, typ kesiek, listing, logy, sposob odoslania do Oregonu a mozes si tam hodit aj vsetky kesky v CZ alebo sk alebo kludne aj cz+sk spolu - len to trochu dlhsie PC bude spracovavat.
Mozigo je zdarma a ani premium na geocaching.com nemusis mat.
No proste No.1
PS : novinka v Mozigo - podporuje stiahnutie ortomapy (lecka/satelitna) okolo vybranych kesiek (ak mas zatial najnovsi beta firmware v Oregone).
Nech ta neodradi zo zaciatku trochu zlozite ovladanie lebo je urceny aj pre ine navigacie/PDA (tiez som ho prvy krat zavhrhol - no po pokusoch a testovani som na vsetko pomaly prisiel)
Ahoj, taky se prokousávám Mozigem. A je to tedy fuška. Ale do Oregonu 300 už kešky tak nějak dostanu. Jen se mi zobrazují pod kodem, ne názvem. I seznam kešek nalezených ze Skrýšotlače (byly pod názvy), tak "hledat poklad". Prostě jen kody:-((( V gps jsem se to pochopitelně nastavit pokoušel, tam to mám to strávně. Nevíte někdo co je třeba navolit? Pokud to tedy jde:-) Skrýšotlač ukazuje názvy. Jinak mám v Mozigu i další nejasnosti. Ale to by bylo asi na dýl, třeba po mailu… Díky.
Skus si prejst stranku nastaveni/pravidla tvorby mien…
Pozri si prislusne videjka a ak nejasnosti pretrvavaju, sem s nimi…
Díky, už mi to píše názvy:-) Při náhodné prohlídce kešek v mapě gps jsem zjistil, že některé tam nejsou. nalezené i nenalezené. Kontroloval jsem je na GC.Com a jsou aktivní. Skrýšotlač mi je na druhé kartě ukáže. Jsou v prostoru, který mám pokrytý. To přeci nemůže být nastavením, nebo ano? Díky.