Těžká keška

Ahoj!
Prosím vás mohl by mi někdo pomoci s jednou těžkou mysterkou? Jedná se o kešku Keltsky menhir : http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=0338326d-5cec-4c3a-921b-5b67d8b6108a&log=y&decrypt=. Luštím ji skoro celý den, ale pořád bez výsledku. Budu rád za každou pomoc.

Předem děkuji

A zkousel si psat o radu ownerovi?

[rejp]Nevydržíš do neděle nebo co?:D[/rejp]

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

kamen: aj, aby to nespustilo dalsi flame, ale poznamka dobra :D:D

Jenom jeden den? tak to ještě zkoušej…pak si dej pauzu a za týden to zkus znovu :slight_smile:

Tomu říkáš těžká keška? A copak je potom tato:[cache]GC29NTQ[/cache]?
A stále čeká na svého prvního nálezce!

Pokud si nevíš rady, určitě je lepší napsat přímo ownerovi keše. Většina jich je rozumná a poradí ti, jak na to, nakopne správným směrem.
Myslím si, že veřejná diskuze nad řešením je trochu mimo.

Osobně pokud nemohu s něčím hnout, tak jako první se podívám, kdo z kamarádů kešku má, pak případně píšu ownerovi. Zatím se mi nestalo, že by neporadil. Navíc si ještě fajn pokecáš :wink:

Což takhle nejprve zkusit autora… :slight_smile: než to tahat rovnou na forum. Nemám s tím nejmenší problémy pomoci a jestli chceš souřadnice, ani s tím nemám problém. Jde přeci jenom o místo samotné a ne o nějaké lušnění. Už delší dobu si říkám, že keš pojmu torchu jinak a udělám z ní tradičku. Takže máš 2 možnosti. Buď ještě nějaký ten pátek vydržíš na tradičku a nebo si mi klidně napiš o souřadnice, ale ptát se na foru, když ses ani nepokusil kontaktovat nejprve nás mi přijde torchu hloupé.

To je ten moderni geocaching. :o