Myslím, že kešu [cache]GC26DMX[/cache] můžete logovat ihned. Každou chvíli padá její část i na vás ![]()
To je sice pravda, ale jak se s tím prachem vyfotíš? ![]()
A kde sebereš kus lavy, abys ho zmeril a zvazil ?
A neporušuje náhodou tato cache dohodu o 161 metrech? Takhle se roztahovat…
Trochu mimo - zaznamenali jste taky přes víkend trochu horší přesnost GPS? Já se na tom shodl asi se třemi lidmi a mé chabé technické vědomosti říkají, že by to mohlo dávat smysl…
A co na to Jan Tleskač?
Proč by měl šíření signálu vadit nějaký přiblblý suchý prach ??? Na tohle má vliv spíše vlhkost prostředí…
Při běžném geocacherském provozu mi ani nepřišlo.
Tu horší přesnost jsi zaznamenal jak?
edit:
Jarous1:
Ještě záleží z čeho ten prach je. Tenhle ale prý není vidět ani pomocí radaru.
Pravda, bylo to Prokopáku (nejen na místech s předpokládaným horším signálem), ale už jsem se svojí GPS něco zažil a přišlo mi, že v průměru je přesnost horší o 5 až 10m. Podobně na tom byl kolega i další kačer, kterého jsme potkali. Tak jsem si říkal, že by to mohlo být tímhle. Nebo se jen GPS hůř vyspaly.
No ale když to nevidí ani radary, tak to je asi bez problému průchozí a nedochází k potřebným odrazům, na kterých je založen princip fungování radaru… Čili by to nemělo vadit ani signálu GPS, i když jde o trochu jiné frekvence.
Teoreticky ![]()
kus lávy jsem měl za stěračem, i když nevím, jestli za to nemůže místní jézéďák, který rozmetal chlévskou mrvu v okolí. Nevážil jsem to však.. A Tleskač, šel by na jedno ze Siroccem ![]()
To je v pohodě, pravidlo 161 metrů se na earthkeše nevztahuje ![]()
otázka, jestli to ještě je earthkeš, a jestli by neměla být zavedena nová skupina air-cachí ![]()
AIR CACHE - to je dobrééé :-))
Je vidět, že Max je rovněž i geniálním a nedoceněným prorokem. Personifikace sopky Eyjafjallajökull do podoby lebky alias "Temného slunce" - no hotovej Nostradamus ![]()

Pry se to uz nebude opakovat, Pablbek ji zakaze
http://img.ihned.cz/attachment.php/390/25142390/iosv358BF7GHILMNQbfhpqrxy01STwRm/DVvelky.JPG
Myslel jsem si, že je to snad sranda a fotomontáž. A ono ne http://www.dv.is/frettir/2010/4/20/tekkneskur-frambjodandi-lofar-ad-stodva-eldgosid/!
Ne ne, je to prave ofiko.