There are more logs. View them all on one page

There are more logs. View them all on one page
Po kliknutí na tohle tlačítko pro zobrazení všech logů u kešky dochází k strašně dlouhému načítání, v poslední době pouze k načítání, ke zobrazení nedojde.
Je to jenom u mě, nebo v celým baráku?

Nejsi v tom sám. Zatim se mi to vždycky načetlo, ale poslední dobou čekám víc a víc.

Už se ani nedivím. Jednu takovou jsem nakliknul před dvěma hodinami, a schválně nechal běžet… a nic. V neděli večer se nehodí vůbec logovat.

No, je to tak všude… Ono celé GC.com je nějáké zpomalené :frowning:

Jo, taky se mi stává, ale asi jenom večer, to je celej gc.com strašně pomalej, ráno to jde myslím docela v pořádku. Teď se mi ale jedny logy načetly relativně rychle.

No záleží hlavně na tom, kolik daná cache má celkový počet logů, ne? Je rozdíl načíst 10 nebo 1000 logů, to dá rozum. Jinak já si na pomalé načítání teď už nemohu stěžovat, mě se zdá, že už to docela vychytali a poslední týden to je celkem pohoda - tak nevím.

Nevim jestli to nekomu pomuze, uz je to dele co se to resilo, ale zjistil jsem, ze pocet zobrazenych logu se da ridit prepinaci… log=yes&numlogs=15
priklad..
http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GC1NG57&Submit6=GO&decrypt=yes&log=yes&numlogs=15

Dá se zobrazit pouze stý az stodvacátý log?

A k čemu by to bylo užitečné?

asi bydlím o barák vedle,protože mě to jede rychle (když už něco nejede,tak mi to nejede celý)

Vic cist, min psat. :wink: Od listopadu 2007 se uz leccos zmenilo.
(Ja tohle vytahovani starejch vlaken vubec moc nechapu. Zamknout, schovat z aktivnich!)

Nenene, to co napsal petegeo, může být užitečné.