Tip na 100. kešku

Zdravím, obracím se k Vám s prosbou o radu, milí kolegové. Byl jsem teď pět dní v Rakousku a s kamarády jsem zdolal horu Grosser Priel (2515 m), měl jsem na ní vyhlídnutou cache, která se měla stát mojí stou odlovenou. Bohužel keška se nacházela pod největší hromadou sněhu v okolí, takže jsem stále na čísle 99 :D. Proto Vás žádám o tip, která keška po ČR (protože mimo republiku se již asi nedostanu) je hodna toho, aby se stala mojí 100. odlovenou? Díky za tipy :slight_smile:

pokud jsi z Prahy, tak bych ti asi doporučil noční wigo s baterkou za šárkou…

hradnikova mostova

Co je tohle za dotazy? Pro každého je to něco jiného, ne? Dotazů na tohle téma je tady taky hromada, co hledat?

Určitě ve svém okolí najdeš nějakou keš, která patří mezi Legendy, nebo má obtížnost 5 bud v terénu nebo na mozek… Podívej se do profilů kačerů "legend" a tam najdeš jejich milníky nebo bookmarky s jejich best off.

[small] sobiku to si nemuzes odpustit to remcani?[/small]

pekne provedene vetsinou byvaji nocni kese, koukni sem http://www.geocaching.com/bookmarks/view.aspx?guid=c2caa204-0408-4f6a-bb94-3b822df9804d a najdi si nejakou peknou ve svem aknim radiusu

dobrá je multina "osada nad rekou" šli jsme blbou cestou takže jsme lezli po skále aspon 100 metru fakt doporučuju…:slight_smile:

Hundrtka
[cache]GC115WV[/cache]

ja to vidim takhle: vykasli se na prahu a vyraz dal, je teprv zari :slight_smile:

v rychlosti me napada:

[cache]GCM443[/cache] Velka husi cesta
[cache]GC12A0Z[/cache] Holundergrund
[cache]GC144TK[/cache] Jizerske tisicovky
[cache]GC18VCM[/cache] Jizerske vyhledy

neco kratsiho a bliz k praze je na hruboskalsku a rovensku asi cokoliv od vlcevl

To vypadá zajímavě a jednoduché luštění :smiley:

Nejhezčí keš co jsem odlovila je Bazilišek.

a nejpovedenější mysterky ABCD a EFG

2Sobík: S těmi bookmarky to není nic moc rada, neb kvalita keší se mění.

díky moc za tipy, určitě tu něco vyberu, hlavně ta velká husí cesta vypadá dobře :slight_smile:

Husi cestu jsem prosel a je to naprosta pecka, takovych kesi neni mnoho. Dva dny jsem nevidel jediny barak a dokonce ani asfaltku, jen les a skaly. Pritom pohodovy vyslap nadhernou krajinou, bez jakychkoli krkolomnosti. Staci jen dva dny volna, spack, bandaska na vodu a venec spekacku … :slight_smile:

[cache]GCXJR2 Laurenziberg-Petrin 1891 (Traditional Cache) in Hlavní město Praha, Czechia created by Mel-Man

[cache]GC1Y1QM URBAN LEGENDS Vol. 1 (Unknown Cache) in Hlavní město Praha, Czechia created by Mistr Dp.man

[cache]GC1Y1QM[/cache] Urban Legends Vol 1
[cache]GCXJR2[/cache] Laurenziberg-Petrin 1891

Aby někdo neměl dojem, že jen špičkuju, pak i moje nabídka…

[cache]GCXQ16[/cache] Diagnosis
[cache]GCMH1V[/cache] The Crazy Dendrologist / Blaznivy dendrolog

Myslíš že už po stovce je zralej na blázinec? :D:D:D

No hele někdy i před tou stovkou :smiley:

Jakákoliv přesně 100km od HC