Tip na kešky v Bratislavě

Ve čvrtek jedu do Blavy na odhalování sochy TGM a při té příležitosti bych rád odlovil nějakou tu krabku ve slovenské metropoli. Díky za tip na pěkné tradičky, případně kratší multiny ve starém městě, v okolí hlavního vlakového nádraží a na nábřeží, případně také u bratislavských muzeí které se chystáme navštívit. Otazníky radši ne :slight_smile: Díky

pěkná je multina na hradě… jen si zrovna neuvědomuji název… tedy je pěkná až na finálku…

Na hrade žiadna multina nie je. :smiley: (Teda pokiaľ tam nekončí nejaký finál)

V centre veľa úžasných kešiek nenájdeš, niektoré z tých lepších.
[cache]GC1HWA2[/cache]
[cache]GC1F7VA[/cache]
[cache]GC1AKTH[/cache] - pokiaľ by ju stihli pustiť
[cache]GC1WFY1[/cache] - ľahká multi
[cache]GCZJ1P[/cache]
[cache]GC1GVCV[/cache] - ľahký otáznik
Pri stanici:
[cache]GC1XH7X[/cache]
[cache]GC18FDV[/cache] - túto musíš mať :wink:
[cache]GC12K7J[/cache] - pokiaľ by ju stihli pustiť

Veľa o kvalite ti povie GCVote.

jj jsem zapomel, že hrad není v Blavě totéž co prezdenstký palác… myslel jsem [cache]GCZJ1P[/cache]

Jinak tohle se probíralo tady, jukni pro inspiraci:
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=15&thread_id=15550&pid=216046#post_216046

[cache]GC151ZE[/cache] - nenáročná multi, super -stojí i za čtení listingu
[cache]GCWTXX[/cache] - museli jsme ji vidět na vlastní oči!
Za prohlédnutí stojí i všechny Modern Church a Slovenské národní divadlo.

Díky všem za tipy. Casu snad bude dost, soka se má odhalovat mezi 16 - 17 hodinou takže od rána na to budu nějakých 8 hodin mít, když chci něco věnovat i muzeím a návštěvě Slavína (Děvína?) zkrátka vojenského památníku a ruského hřbitova nad městem.
Re Arogant: odkaz mě směřuje do fóra ne na nic konkrétního. Pochopitelně jsem se nejdřív pokoušel hledat ve starších příspevcích a mimo zlatých keší SR jsem k Blavě nic konkrétního nenašel.