Ve čvrtek jedu do Blavy na odhalování sochy TGM a při té příležitosti bych rád odlovil nějakou tu krabku ve slovenské metropoli. Díky za tip na pěkné tradičky, případně kratší multiny ve starém městě, v okolí hlavního vlakového nádraží a na nábřeží, případně také u bratislavských muzeí které se chystáme navštívit. Otazníky radši ne
Díky
pěkná je multina na hradě… jen si zrovna neuvědomuji název… tedy je pěkná až na finálku…
Na hrade žiadna multina nie je.
(Teda pokiaľ tam nekončí nejaký finál)
V centre veľa úžasných kešiek nenájdeš, niektoré z tých lepších.
[cache]GC1HWA2[/cache]
[cache]GC1F7VA[/cache]
[cache]GC1AKTH[/cache] - pokiaľ by ju stihli pustiť
[cache]GC1WFY1[/cache] - ľahká multi
[cache]GCZJ1P[/cache]
[cache]GC1GVCV[/cache] - ľahký otáznik
Pri stanici:
[cache]GC1XH7X[/cache]
[cache]GC18FDV[/cache] - túto musíš mať ![]()
[cache]GC12K7J[/cache] - pokiaľ by ju stihli pustiť
Veľa o kvalite ti povie GCVote.
jj jsem zapomel, že hrad není v Blavě totéž co prezdenstký palác… myslel jsem [cache]GCZJ1P[/cache]
Jinak tohle se probíralo tady, jukni pro inspiraci:
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=15&thread_id=15550&pid=216046#post_216046
[cache]GC151ZE[/cache] - nenáročná multi, super -stojí i za čtení listingu
[cache]GCWTXX[/cache] - museli jsme ji vidět na vlastní oči!
Za prohlédnutí stojí i všechny Modern Church a Slovenské národní divadlo.
Díky všem za tipy. Casu snad bude dost, soka se má odhalovat mezi 16 - 17 hodinou takže od rána na to budu nějakých 8 hodin mít, když chci něco věnovat i muzeím a návštěvě Slavína (Děvína?) zkrátka vojenského památníku a ruského hřbitova nad městem.
Re Arogant: odkaz mě směřuje do fóra ne na nic konkrétního. Pochopitelně jsem se nejdřív pokoušel hledat ve starších příspevcích a mimo zlatých keší SR jsem k Blavě nic konkrétního nenašel.