Tip na Large schránku

Zdravím, nemáte někdo nějaký tip na large schránku, tedy >20l ?
Děkuji
Watchick

Skus ruzne nadoby od barev… od 10l Primalexu az po nadoby pro ruzne tovarny a velkoodberatele.

Nechci aby to vyznělo jako reklama, ale předevčírem jsem byl v Tesco Eden na ty krabičky alá Lock & Lock.
V horním patře jsem narazil na úplný poklad až se mi málem ruce třásly. :smiley:

Hromady plastových boxů různých velikostí a tvarů. Obyčejné nebo vypadali jak pirátská truhla.
Jen nevím jak to bylo s kvalitou a vodotěsností. Pokud chceě zajeď se tam mrknout, výběr byl každopádně opravdu velký.

Jen v Edenu nebo i v jiných Teskách?

Cisterna? viz jine vlakno nebo kes u Zviciny :slight_smile:

Normalne eden jak je tu na praze 4? kua to mam za domem :smiley: uz tam asi jedu, chci upravit svoji mysterku na large :d

Hlavne jestli muzu…nez LARGE umistite, hodne premyslejte! Protoze zakopana large, to je neco jako pochcana mikro. Kdo chce videt, jak na large, odlovte si Military kes v Rokycanech [cache]GC14WC8[/cache]…treba. A pak jeste jeden malej problemek…mejte ji blizko k baraku, jinak nebudete stihat stale doplnovat material na trade. Po 10 logach TNLN TFTC se z kese vytrati pres polovinu veci. Jo - zivot uz je takovej

Nejhezci large kterou jsem nasel je bezkonkurencne Pitruv "Dedeckuv kufr" na Babiccine odpocinku - [cache]GCNE00[/cache]. Jak umistenim, tak provedenim.

Potvrzuji, oboji super :smiley:

jj nemam nalezeno ale zajimava cache… taky jsem uvazoval o cachi na kodovej zamek a kod by se zjistoval nakym vylustenim…

Ježiši, dej si chvilku pauzu B) vážně si nějakou large odlov a pak zakládej :wink: pak ti to zase někdo zkritizuje a ty jí druhý den archivuješ, stojí ti to za to?

Jaká 4 proboha ? Eden je Praha 10. :smiley:

Za 1. uz jsem mel dost velkou pauzu, a za 2. jdu pouze menit velikost cache…

Eden: ja uz vim :smiley: kua bydlim v nuslich, a praha 4 je velika, tak jak to mam sakra vedet? :smiley:

No nevím, zkusit to můžeš.

Hehe, tam mě přítel často tahá, chodí na ty "kešulky" slintat :smiley: