Tip na vikendovou multi

Ahoj,

planujem nejakou vikendovou multi, odjezd v patek vecer/v sobotu rano s tim ze kazdy den by se dalo cca 25-30 (max. 35) kilaku s prespanim nekde venku. Nemate tip na nejakou peknou? Vsichni jsme z Prahy, vychozi bod by mel byt idealne dostupny priblizne do 2 hodin vlakem (BUSem).

Diky za Vas cas,

ondrahu

Te vzdalenosti odpovida jedna z nejhezcich a to Velka husi cesta. Spi se pod previsy a od patecniho vecera do nedelniho odpolene nadherny vandr.
Dostupnost vlakem neznam. Pobliz je vlakova zastavka Blizevedly.

To vypada pekne :), ale co tohle: "Uvedomte si vsak, ze se nachazite v chranene krajinne oblasti, takze taboreni je tu zakazano. dokonce i napr. tady: CENSORED nebo tady: CENSORED, prestoze jsou tato mista k prespacakovani jako delana." ?

Procti si par logu. Po ceste je nekolik trampskych kempu. Nechci moc napovidat. KEY-WAY je jedno z nich a u finalky taky. Tenhle vikend nema byt moc hezky. Jinak je to svely zazitek. Nikam nespechat, pocourat, pokoukat. Nema to chybu

Panove, muzete mi rict, proc vase prispevky pisete do teto posekce fora ?

To je náhoda. Víkend 24.8-26.8 plánujeme lov Husí cesty. Jede se tam na vandr. Blíže na zvadle na www.lahva.cz

A v cem je problem? Chtel jsem tip na kesku, tak jsem to dal do "Kešky". Kde by to podle Tebe melo byt?

Problém je v tom, že tato sekce má myslím sloužit k diskuzím o konkretních cachích. Viz. už jenom úvodní příspěvek o formátu předmětu. Pokud to tak opravdu je, měli by ale admini kromě jednotného formátu také lépe popsat účel a možná i zvolit konkrétnější název…

V čem je problém ? V pokynech pro psaní do této části fóra je to napsané docela srozumitelně, hned na několika místech, tedy měla to být diskuse v každém vlákně o konkrétní keši, název jasně definovanej jako číselné označní kešky a její název.. Tak v tom je problém. By stačilo se jen trochu dívat.. než něco někam napíšu.

Ale chce to snad jen čas, aby se to dostatečně vžilo a třeba to bude dobré.

Vlákna co sem nepatří bych navrhoval přesunout, pokud to jde, nebo smazat, aby to zbytečně nemátlo.

Ještědské pomníčky, pokud se couráš tak na dva dny a ne celé. Stojí to ale za to.