Zdravim
Nemám doma tiskárnu a tak si listingy ukládám na flešku a tisknu si je v práci. Dříve jsem používal prohlížeč IE a uložil jsem si stránku s listinigem k tisku jako webový archiv. Pak jsem tento soubor otevřel v počítači v práci a vytiskl. Prohlížeč v práci ma také IE.
Teď používám Mozilla Firefox 3.6.3 a bohužel nevím, jak bych si měl listing k tisku uložit tak abych ho mohl v práci vytisknout.
Máte s tímto nějaké zkušenosti?
Díky
Myškin
Osobně jsem sice za svoji kačerskou kariéru vytiskl asi 3 multiny, jinak funguju bez papíru, ale zkusil bych připravit si doma PDF třeba přes PDF Creator a to pak vytiskneš bez potíží kdekoli.
Co skrýšotlač? Používala jsem ho jen asi dvakrát, ale myslím, že to co ti vyplivne nějak jde dát do wordu (pak z toho případně ještě udělat pdf) a tudíž přenášet na flashce.
Firefox má jako MSIE samozřejmě taky možnost ukládat do .mht (webový archiv)…
Standardní uložení stránky přes Ctrl+S nevyhovuje?
Tisk do souboru?
Dat doma tisk, zaskrtnout policko tisk do souboru, ulozi se to s priponou prn. Kdysi jsem s tim laboroval, ale uz si vazne nevzpomenu, jestli jsem nemusel doma nainstalovat ovladac tiskarny, kterou jsem mel v praci.
Nebo, jak tady nekdo navrhuje, Ctrl+a, Ctrl+c, pak otevrit word a vlozit Ctrl+v. Pokud nemas office, nainstaluj OpenOffice, ten umi ulozit dokument jak do MSoffice formatu *.doc, tak i do PDF a ten pak v praci otevres a vytisknes.
Trochu mimo téma, ale k tisku čehokoliv z prohlížeče je dobrá utilita:
http://css-tricks.com/examples/ThePrintliminator/
lze tím hezky odstranit všechny věci, které nechcete zbytečně tisknout. Ale to jen tak na okraj mimo hlavní téma ![]()
Ahoj, rozhodne doporucuji tisk do PDF pres PDF creator. V pohode to das tisknout a misto tiskarny si vyberes prave pdf creator. Vytvori ti to PDF soubor stejny jako by to lezlo z tiskarny.
Tyhle soubory si vezmes do prace a vytisknes…
Mozna to zni hloupe … Ale proc netisknout v praci rovnou z internetu? V praci neni internet?
Ještě než to pošleš do PDFCreatoru, tak to prožeň tím Printliminatorem nebo něčím podobným (Já osobně používám doplněk do Firefoxu s názvem Aardvark.). Tím můžeš před tiskem vyházet zbytečné obrázky, mapku apod. Ušetříš papír a barvu.
Takovyhle zamestnanci, to je urcite sen kazdeho zamestnavatele.
On si ještě dneska někdo tiskne listingy? ![]()
Internet v práci máme, ale ten by nás příliš rozptyloval. Tak k němu mají přístup jen vyvolení. ![]()
Listing si tisknu pouze pro multiny. Je to pro mě přehlednější a pohodlnější.
![]()
Díky za radu. Stáhnul jsem si doplněk a vyzkoušel.
To vypadá zajímavě a pokusím se s tím pracovat.
Je to opravdu fuknční a už jsem si pomocí toho vytiskl několik listingů.
Je to možná překvapivé, ale je to někdy velmi praktické. ![]()
Díky za praktické informace. ![]()
Takovyhle rypaci jsou korenim kazde diskuse!
Kdyz se autor otazky zepta, jak prenest listing do prace a tam ho vytisknout, tak odpovim jak prenest listing do prace a tam ho vytisknout.
Tve naprosto irelevantni a demagogicke odpovedi jsou tim, co me tu drzi. Nemusim chodit do diskusi na Idnes… Diky!
S474N napsal/a:
Takovyhle zamestnanci, to je urcite sen kazdeho zamestnavatele.
Ja bych to videl obracene - zamestnavatel, kterej ma desnej problem s tim, ze bych si snad mel vytisknout radove par listingu za mesic, je urcite sen kazdyho zamestnance. ![]()
Jinak samozrejme tisknuti listingu je zlocin - kacej se kvuli tomu stromy. B)
LukasX: potrefena husa se ozvala?
hplus: jestli je tech par cislo 3465, tak tveho zamestnavatele opravdu lituji. ![]()