Tomu říkám statistika

http://www.geocaching.com/profile/?guid=2032cce0-2442-4610-ae4c-8ab96cff3a87   [:|]

dobry odkaz, uz do tych stranok sypem PQ, vyzera to byt viac prepracovane ako software Cache Stats…

Vypadá to moc dobře. V tomto profilu navíc není úplně všechno, co tato aplikace umí.

Kromě jiných věcí tam lze provést i porovnání s jinými cachery, kteří použili stejný systém. 

Edit: A tohle udělátko se může hodit při plánování hromadných výprav a hledání cachí, které zatím ani jeden nenašel.

Edit 2: Nepřehlédněte zajímavé statistiky o všech světových cachích. 

Proč něco takového nenabídne rovnou GC.com? 

Paráda, skvělé! Už jsem se tam taky nasypal…

Zdá se ale, že nové účty se v seznamu geocacherů neprojeví hned. Nevidím tam zatím sebe, Šamana ani Abaka.

Ještě k těm světovým statistikám. Dole v grafech, které ukazují různé formy geozávislosti je malou tečkou zobrazeno, jak si vy nebo jiný člověk z těchto statistik stojí vzhledem k ostatním.

jo, tohle je pekny. my uz to mame delsi dobu - vsiml jsem si toho onehda myslim u MichalaS.

Jojo, vypadá to moc pěkně, asi do toho taky půjdeme [;)]

Je třeba se přihlásit (vpravo nahoře - Login) a vyplnit stát odkud jsi…Pak se ti to zobrazí…

ja som to stopol, pretoze cez internet co mam doma by som tam tych 5 mega PQ sypal hodinu, teraz som na inom kompe, ale zajtra sa do toho pustim. 

Asi jsem natvrdlej. Prihlasit se kam? Moc se me to libi a rad bych se tam zaregistroval. [:D]

klikni na zalozku home a tam mas formular na nacteni GPX se svymi nalezy

Pri uploadu PQ souboru si musis zadat heslo, na ktere se potom vpravo
nahore prihlasis. Pak si v preferencich nastavis to, ze jsi z Cech a je
to.

Ahoj všem,

mám dotaz, jestli jste někdo neviděl nějaký nástroj na vyhodnocení statistiky vlastních založených cache (počet návštěv, Found, DNF,..nejvíce navštěvovaná cache,....)

Nějak jsem nikde nic nenašel.

Případně jestli se někdo z těch, co to umí, nechce zamyslet a pojmout to jako zdokonalení se v programování.[;)]

Já už na to bohužel nemám. [:(]

[quote] cyne: [quote] midlan: Asi jsem natvrdlej. Prihlasit se kam? Moc se me to libi a rad bych se tam zaregistroval. [:D] [/quote]

klikni na zalozku home a tam mas formular na nacteni GPX se svymi nalezy
[/quote]

Předpokládám, že v GPX souboru stačí kódové označení WPT keše, bez dalších znaků za, a může být vytvořený třeba uložením z MapSource.

Našel jsem tam jednu kategorii, kdy bych zřejmě mohl bodovat :-)

tohle myslim umi GSAK, ale to je to jedine, co o tom vim. :) chce to samozrejme nejaka makra atd. onehda nam to ukazoval na notasu paba, tak mu zkus napsat. D

NE, myslim ze to prijme jen ZIP soubor Pocket Query My finds, aspon dle me zkusenosti-jen z My Finds PQ to dokaze spocist vsechny ty statisticky polozky, zjistit z dalsich polozek a logu, kdys danou cache nasel, kdo jsi atd.... Tedy jen PM to uziji, ostatni maji na teto statistice smulu-vice ve FAQ.

Malej hárdkór:-D:-D hlavně kolik tá těch coinů a TB:-D